Grad

‘PARK ŠUMA HLADNICA’ U subotu velika akcija čišćenja!

'PARK ŠUMA HLADNICA' U subotu velika akcija čišćenja!

Građanska inicijativa ‘Park šuma Hladnica’ poziva sve zainteresirane da se volonterski pridruže akciji čišćenja Park šume Hladnica u subotu 30. travnja 2016. s početkom u 9 sati, ukoliko vremenske prilike to dopuste.

Mjesto okupljanja je Gornja Hladnica, na adresi Petra Hektorovića 54 (kod garaža).

-Organizirali smo vatrogasce, stručnu službu iz Vrtlara te poveći broj volontera iz raznih udruga. Ukoliko posjedujete prigodni ručni alat (pila, sjekira, kosijer), poželjno je donijeti. Bit će organizirana i marenda za volontere. Povedite i najmlađe da se upoznaju s hladničkom šumom. Frnje, lopte, lukovi i strijele, praćke… Standardna oprema – ističe se u pozivu na akciju.

Akcija čišćenja bit će provedena u četiri koraka. Čistit će se prilazni put za prvi kat šume, područje od ulaza do pozicije gdje se postavlja prva klupa s pogledom na grad, područje uz zgrade (boćarski teren) s postavljanjem druge klupe za boćalište te područje u sjevernom dijelu šume uz zgrade, s postavljanjem klupe s pogledom na grušku luku i most.

U slučaju lošeg vremena akcija se odgađa za iduću subotu, 7. svibnja, a za sva pitanja može se kontaktirati broj 095/ 551 4951.

Pročitajte još

POTPORE ZA SEDAM KLUBOVA Uručeni ugovori za programe sportskih aktivnosti za osobe s invaliditetom

Dulist

[PODCAST ‘S BARBAROM’] Iliana Stojanović o odlasku iz Masline i mami koja bi je znala zazvati i reći: Daj reci toj ravnateljici da te pusti doma!

Barbara Đurasović

Gradonačelnik primio državnog prvaka u parastolnom tenisu Franka Torića

Dulist