DuList IN

PARK ORSULA Večeras čarobni koncert Natali Dizdar!

Natali Dizdar

Urban & 4 i Darkwood Dub su svojim sinoćnjim koncertom otvorili koncertnu sezonu na Orsuli, a već danas se nastavlja program na dubrovačkoj najljepšoj pozornici. Naime, od 21:30 svoj će koncert održati zadarska pjevačica Natali Dizdar.

Natali Dizdar je jedinstvena pojava na hrvatskoj sceni jer je ona praktično jedina pjevačica koja je iskoristila slavu iz raznih reality show-ova koji su se odvijali na hrvatskim televizijama. Nakon što smo na taj način čuli za nju, ubrzo se oko Natali Dizdar okupila respektabilna ekipa (Gordan Muratović Coco, Arsen Dedić, Boško Petrović, Davor Viduka, Petar Beluhan…) koji su radili na njena dva albuma, „Natali Dizdar“ i „Pronađi put“. Na ta dva albuma Natali je ponudila veliki broj hitova („Ne daj“, „Zamijenit ću te gorim“, „Gazio si me“, „Naučila sam trik“, „Stop“, Stranac“…) koji su je etablirali kao jednu od rijetkih novovalnih izvođačica koja uspješno plovi pop vodama bez da se je u iti jednom trenutku kompromitirala. To svakako duguje i odličnim glazbenicima s kojima radi, a koji će je na koncertu na Orsuli pratiti u njenoj izvedbi jazzy-popa.

Cijena ulaznice za koncert Natali Dizdar je 50 kuna za članove udruge Ambient Croatia, a 70 kuna za sve ostale posjetitelje.
Ulaznice za koncerte moguće je kupiti pri dolasku na koncert ili u pretprodaji u kiosku na vidikovcu Park Orsula, cijeli tjedan prije koncerta od 0-24 sata.
Autobusni prijevoz Park Orsula – Grad nakon koncerata uključen je u cijenu ulaznice. U dolascima je moguće koristiti redovne prigradske autobusne linije Libertasa prema njihovom redovnom voznom redu. Samo treba vozaču napomenuti da stane na Orsuli. Ipak, mi preporučamo dolazak na koncerte pješice starim karavanskim drumom iz pravca Hotela Belvedere. Moguće je parkirati i na starom putu od Orsule i oko hotela Belvedere pa prošetati 350 metara uzbrdo do parka.
Također je moguće parkirati i na Dubcu pa pozvati naš kombi prijevoz na broj mobitela: 092-148-8555, koji će grupe prebacivati do Orsule. Po završetku koncerta autobusom ćete se spustiti do Dubca po svoj automobil.

Pročitajte još

Ante Jonjić osvojio dva zlata na međunarodnom natjecanju u Crnoj Gori

Dulist

[VIDEO] PRVA LJUBAV, PRVA BOL Poslušajte novu pjesmu Domenice

Dulist

PROŠLO LJETO IM JE BILO NEZABORAVNO David Beckham supruzi Victoriji čestitao 50. rođendan fotografijom s Lopuda

Dulist