Crna kronika

Pao s dva kila trave na granici!

Pao s dva kila trave na granici!

Na ulaznoj graničnoj kontroli na međunarodnom cestovnom graničnom prijelazu Gornji Brgat, jučer oko 16.50 sati, u osobnom vozilu, nacionalnih oznaka Bosne i Hercegovine, pronađeno oko 2 kg droge marihuane.
Vozilom je upravljao 26-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine, a obavljenom pretragom vozila u dijelu prtljažnika namijenjenom za rezervnu gumu pronađena su četiri paketa u kojima se nalazilo ukupno 2 kg i 50 g marihuane, a zbog sumnje da je počinio kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama 26-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine će nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja bit predan pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave.

Također, kako javljaju iz PU DN policijski službenici Policijske postaje Gruda su tijekom protekla dva dana, u nezakonitom prelasku državne granice zatekli dva strana državljanina. Naime, radi se o državljanima Albanije i Afganistana, koji su zatečeni u mjestima Dubravka i Đurinići u Konavlima, a za koje je utvrđeno da su državnu granicu nezakonito prešli pješice, preko brda u blizini graničnog prijelaza Karasovići. Dvojici stranih državljana određena je zabrana ulaska i boravka u Republici Hrvatskoj te je Crnoj Gori najavljena njihova readmisija.

Pročitajte još

PROMETNA NEZGODA Sudar dvaju vozila između Zvekovice i Čilipa

Dulist

‘GASIRAO’ I BEZ DOZVOLE Rekorder tjedna s 2700 eura kazne

Dulist

HTIO POMOĆI PRIJATELJU, NA KRAJU JE POKRADEN Pustio ga u stan, on mu ukrao nakit

Dulist