DuList IN

PAMELA RAMLJAK Želite li znati zašto volim Dubrovnik?

Pamela Ramljak Feminnem

Poznata hrvatska pjevačica i jedna od osnivačica ženske grupe Feminnem, Pamela Ramljak, nedavno je boravila u Dubrovniku gostujući na festivalu Zlatna Palma.

Prekrasna Pamela zasjala je u haljini poznate dubrovačke dizajnerice Andee Zvono i otkrila nam zanimljivosti i nove izazove u svojoj solo karijeri, budućim projektima, ali i zašto će joj Dubrovnik zauvijek ostati grad za pamćenje!

Izvođači su na Zlatnoj Palmi izvodili svoje omiljene pjesme. Otkrijete nam koju ste vi izveli!
Znate što, inače bih izvela neku drugu, neku svoju među zadnjim singlovima. Izvođačima je bilo jako nezgodno pjevati na matricu, pogotovo što su moje sve onako house, disko… Nemam te matrice i radim sa bendom, ne mogu pjevati ‘na suho’. Izabrala sam onu koju sam dosta puta izvodila sa curama, naš veliki hit Sve što ti nisam znala dati.

Postoji li mogućnost da Feminnem ponovo nastupi, napravi koncert?
Sve je moguće, Neda i ja smo dobre i danas, pa možda snimimo i nas dvije same nešto. Ne isključuje se mogućnost da se napravi album.

Kako je u solo karijeri?
Drugačije je kad putuješ, sada moram slušati lovačke priče pet muškaraca. Ali sama odlučujem što ću pjevati, gdje i kad u kojim novinama ću izaći, što želim, nema kompromisa i radim sa producentima s kojima želim i biram pjesme koje ja želim. U grupi je teže, kao kantautoru fali mi ‘ženski touch’. Na bini bi bila luda kuća.

Neka nova pjesma je na vidiku?
Odmah nakon povratka iz Dubrovnika snimam spot za novu pjesmu sa Davidom Vurdeljom ili ti ga Baby Dooksom, koji je producirao. Nešto novo, nekakav novi zvuk i za mene jedan drugačiji smijer (komercijalno).

Kakve te veze vežu za Dubrovnik?
Pohađala sam Umjetničku školu Luke Sorkočevića. Najbolje razdoblje u životu i ti prijatelji koje sam tad imala su mi i danas prijatelji. Sjećam se svakog profesora, razrednika. Svake godine smo išli na eskurziju, super smo se provodili. Tako da obožavam Dubrovnik, uvijek mu se rado vratim!

Razgovarale: Laura Rakuljić i Klara Špančić/Foto: Nikša Raguž Lučić

Pročitajte još

Iako mu je prva godina, ‘Župski pjat’ već se može nazvati – tradicionalnim festivalom!

Dulist

[FOTO] DRŽAVNO PRVENSTVO Cavtatske mažoretke osvojile zlato i srebro!

Dulist

[FOTO] UZ DAN PLANETA ZEMLJE Dubrovački okoliš čistilo 170 volontera

Dulist