Crna kronika

PALI DILERI Konavljanima prodavali ‘travu’ za 200 kuna po pizu

PALI DILERI Konavljanima prodavali 'travu' za 200 kuna po pizu

Policijski službenici Policijske postaje Gruda dovršili su kriminalističko istraživanje nad 22-godišnjakom i 19-godišnjakom, osumnjičenim za kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

Naime, 22-godišnjaka se sumnjiči da je tijekom 2014. godine nabavio drogu marihuanu koju je prodavao ovisnicima na području Konavala. Nadalje, od 19-godišnjaka je privremeno oduzeto pet pizeva marihuane, a iste je preuzeo od prvoosumnjičenog 22-godišnjaka radi daljnje preprodaje ovisnicima za iznos od 200 kuna po pizu.

U sklopu kriminalističkog istraživanja jučer, 9. listopada, temeljem naloga nadležnog suda obavljena je pretraga obiteljske kuće, korisnika 42-godišnjaka, kojom prilikom su policijski službenici kod njega pronašli i privremeno oduzeli 8 gr marihuane i metalnu drobilicu s manjom količinom marihuane.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni 22-godišnjak i 19-godišnjak su danas, 10. listopada, uz kaznenu prijavu predani pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave, dok je 42-godišnjak prekršajno sankcioniran sukladno Zakonu o suzbijanju zlouporabe opojnih droga.

Pročitajte još

HTIO POMOĆI PRIJATELJU, NA KRAJU JE POKRADEN Pustio ga u stan, on mu ukrao nakit

Dulist

Sudac istrage odbio odrediti istražni zatvor maloljetnim nasilnicima iz Uvale

Dulist

OTKRIVENO ZLOČINAČKO UDRUŽENJE U Hrvatsku prokrijumčarili najmanje 305 kilograma marihuane

Dulist