Sport

Pala Rumunjska, Marinović igrač utakmice!

Pala Rumunjska, Marinović igrač utakmice!

Hrvatska futsal reprezentacija pobjedila je favoriziranu Rumunjsku s 2:1 na otvaranju Europskog futsal prvenstva, a igrač utakmice bio je Dubrovčanin Darijo Marinović.

Izabranici trenera Mata Stankovića odigrali su vrlo dobru utakmicu pred osam tisuća gledatelja u splitskoj Spaladium Areni.

Od prve minute bila je vidljiva nervoza zbog prvog nastupa na velikom natjecanju nakon jedaneast godina, pa je prvo poluvrijeme završeno bez većih prigoda naših reprezentativaca.

Međutim, u drugom poluvremenu naši reprezentativci su se opustili te, uz glasnu podršku publike, uspijeli svladati jake Rumunje.

Zgoditke za Hrvatsku postigli su Darijo Marinović u 23. minuti, koji je i najviše pokazao na utakmici, te Jakov Grcić u 35. minuti, dok je za Rumunje precizan bio Alpar Csoma u 30. minuti.

Na Europskom futsal prvenstvu, koje se od 31. siječnja do 11. veljače igra u Zagrebu i Splitu, naši reprezentativci imaju tri dana odmora do subote i utakmice s reprezentacijom Češke. Česi i Rumunji će svoj međusobni dvoboj odigrati u četvrtak, pa će našima u subotu puno toga biti jasnije.

Pročitajte još

SVI U GRUŽ! Jugaši dočekuju Primorje u prvoj polufinalnoj utakmici Prvenstva Hrvatske

Dulist

DAN SPORTA U OŠ MOKOŠICA Održana natjecanja u graničaru i atletici

Dulist

[FOTO] MEĐUŠKOLSKA RAGBI LIGA Najuspješniji učenici Mokošice i Župe dubrovačke

Dulist