Vaše vijesti

PA GDJE JE KRAJ ‘Uvala je zakrčena kamionima, panoima, kabelima…’

PA GDJE JE KRAJ 'Uvala je zakrčena kamionima, panoima, kabelima...'

Želim upozoriti na nemoguću situaciju koja se ovih dana događa u Uvali Lapad. Ulica je toliko zakrčena da se više ne može proći – javlja nam naša sugrađanka, koja često šeta ovom dubrovačkom šetnicom.

– Dok traju radovi na gradnji Hotela Kompas dva kamiona konstantno zauzimaju prostor na šetnici i ostavljaju tek mali prolaz. A od nedavno je na tom uskom prolazu postavljen reklamni pano za štand s tetovažama, što je dodatno suzilo prolaz. Posebno za majke s malom djecom u kolicima – objašnjava čitateljica te napominje kako štand s tetovažama radi u večernjim satima kad je u Uvali najveća gužva.

– Kad sam zamolila vlasnika štanda da pomakne pano, odgovorio mi je da neka gledam svoja posla. A sad je razvukao i kabel električne struje preko šetnice, valjda kako bi navečer imao svjetlo za rad. Dakle, dodatna prepreka za sve šetače, posebno one starije koji možda ne vide najbolje – kaže nam čitateljica.

Ističe kako je zbog svega kontaktirala policiju, iz koje su je uputili na gradske komunalce, s kojima također nije imala sreće.

– Kao građanka ovog grada ne želim nikoga tjerati da ne radi, ali mora postojati neki red – zaključuje ogorčena Dubrovkinja.

Pročitajte još

PROBLEMATIČNI ZNAKOVI KRAJ DOMA ZDRAVLJA ‘Mi se snalazimo, dok stranci rade opasne greške’

Dulist

NEMOGUĆA SITUACIJA Čitateljica: ‘S kolicima trebam izlaziti na cestu i izlagati opasnosti svoje dijete i sebe’

Dulist

U PORTU ‘Može li netko ovo iščupat? Potkopalo je kamen…’

Dulist