Sport

Ovu subotu snage odmjeravaju VK Bellevue i VK Siscia!

Ovu subotu snage odmjeravaju VK Bellevue i VK Siscia!

Nakon velike gostujuće pobjede na Korčuli protiv vaterpolista KPK, rezultatom 8-11, ovu subotu nas očekuje derbi 1.B HVL u kojoj će snage odmjeriti lider i drugoplasirani na tablici, VK Bellevue i VK Siscia.

Vaterpolisti Bellevuea dočekuju Sisciu kao vodeći na tablici, s 3 boda prednosti, te će u slučaju pobjede po drugi puta postati prvaci 1.B HVL, prvi puta nakon 2012. godine.

Utakmica će se odigrati u subotu, s početkom u 15 sati, na bazenu u Gružu.

Trener momčadi Bellevuea, Marko Iveković, neće svoju momčad moći voditi s klupe zbog zarađenog crvenog kartona u prošlom kolu na Korčuli, ali ističe kako je momčad spremna za nadolazeći derbi:

– ‘Bez obzira što neću biti u mogućnosti voditi momčad s klupe, siguran sam kako smo spremni za utakmicu odluke. S velikim nestrpljenjem čekamo utakmicu, obzirom da smo cijeli tjedan proveli u pripremama. Ovim putem želim pozvati sve ljubitelje vaterpola i navijače da nas u subotu, s početkom u 15 sati, podrže u derbiju sezone, kako bismo uspjeli u našem cilju! Idemo po pobjedu i po dugo iščekivani naslov prvaka!’ – istaknuo je glavni trener Belvijaša.

-Još jednom, pozivamo sve da nas podrže u subotu u ostvarenju cilja – osvajanja naslova prvaka 1.B hrvatske vaterpolske lige! – kažu nam za kraj

Pročitajte još

NAPETA UTAKMICA U BEOGRADU Jugaši pobijedili Crvenu Zvezdu

Dulist

45 OSVOJENIH MEDALJA Gradonačelnik primio Taekwondo klub Shark

Dulist

Vatreni svladali Egipat u Kairu i osvojili ACUD Cup

Dulist