DuList INDuList PROMO

Otvorena 76. Farmacia specijalizirana prodavaonica

Otvorena 76. Farmacia specijalizirana prodavaonica

Naša najjužnija Farmacia, i to 76. po redu otvorena je 3. rujna u Sub City Dubrovnik, Župa dubrovačka.

I ovdje u Dubrovniku, Farmacia je donijela prepoznatljivost i dodanu vrijednost svojim futurističkim uređenjem praćenim inovativnim pristupom klijentima i uvijek visokom razinom ljekarničke ponude i usluge. Otvorenje je popraćeno nizom pogodnosti, popusta i evenata.

U razdoblju od 17. do 23. 09. ostvarite 30% popusta na proizvode linija Vichy, Avene, Aderma, Eucerin, Klorane, Lierac, Phyto, Neostrata, Aminogenesis, Apivita, Dr.Brandt, Caudalie, Serazena, dodatke prehrani Esi, Dietpharm, Multipower (osim na nove linije proteina i glutamin), Marsovci, anatomska obuća Grubin, Hansaplast, Hartmann Tensoval i Thermoval toplomjeri i tlakomjeri, dok vas 19. 09. očekuje Diners Happy Day i 40% popusta za plaćanje Diners karticom.

O specijaliziranoj prodavaonici
Specijalizirana prodavaonica lijekovima i medicinskim proizvodima nudi veliki izbor dodataka prehrani, vitamina i minerala, biljnih pripravaka, eteričnih ulja, čajeva i lokalnih pripravaka, kao što su masti i losioni. Razlikuje se od klasične ljekarne jer se u njoj ne mogu preuzeti i kupiti lijekovi propisani liječničkim receptom.

Za sve Vaše manje zdravstvene poteškoće za koje nije potrebna intervencija liječnika, rado ćemo Vas savjetovati o samoliječenju. Podijelite s nama brigu oko nepoznatih simptoma, nuspojava, uključite nas u izbor dermokozmetike, vitaminskih suplemenata, biljnih lijekova, prehrane za Vaše dijete, ortopedskih pomagala i obuće, medicinskih aparata i svega što Vam je potrebno.

Prilikom izbora medicinskih pomagala dobit ćete stručni savjet i uputu kako pravilno postupati da biste dobili točne rezultate, primjerice pri mjerenju tlaka ili glukoze u krvi. Organizirane su besplatne promocije proizvoda iz asortimana dodataka prehrani i dermokozmetike, što Vam omogućuje da se bolje upoznate s našim asortimanom.

Svakako posjetite novu Farmaciu, mlad i ambiciozan tim vas očekuje!

Pročitajte još

Revelin osvojio 25. mjesto na ljestvici Top 100 klubova DJ Maga

Dulist

Iako mu je prva godina, ‘Župski pjat’ već se može nazvati – tradicionalnim festivalom!

Dulist

[FOTO] DRŽAVNO PRVENSTVO Cavtatske mažoretke osvojile zlato i srebro!

Dulist