Zanimljivosti

Osvojite ulaznice za Divine Večer ‘Lifestyle for Happiness’!

Berry smoothies
Mix Berry smoothies - Filter effect

Divine Večeri su edukativno – zabavan event humanitarnog karaktera koji promovira sretan i zdrav način života, a koji se ovo ljeto održava u četiri grada u Hrvatskoj; Zadru, Šibeniku, Splitu i Dubrovniku.

Darujemo 2 × 2 ulaznice za ovu edukativno-zabavnu večer! Sve što je potrebno je poslati svoje podatke (ime, prezime i kontakt) na e-mail: nagradna@dulist.hr.

Organizator eventa, Divine Energy Park, je međunarodna organizacija za razvoj svijesti, zdravlja, prirode i mira. Djeluje 17 godina u Hrvatskoj, Europi i svijetu s ciljem širenja znanja o poboljšanju kvalitete života, razvoju svijesti, obilja i ostvarenja uspjeha na svim nivoima života. Promicanje kulture zdravog načina življenja ostvaruje kroz edukativne radionice „Divine Health Programa“, predavanja i seminare diljem svijeta.

Na Divine Večeri Swami Urgaya, osnivač i lider DEP-a govorit će o praktičnim i lako primjenjivim stvarima koje čine veliku razliku u kvaliteti svakodnevnog života i pomoću kojih svatko može živjeti uspješan i balansiran život.

U sklopu programa eventa okupit će se i svi koji promoviraju zdrav i sretan način života, svatko u svom području – zdrava hrana, vitalnost tijela i pozitivno stanje duha i uma, očuvanje prirode…Tako ćete moći na eventu „Divine Večer“ u Dubrovniku isprobati okuse smoothija i prirodnih sokova, te prirodnih sirovih slastica iz ponude „Snack Attack“, upoznati se s hrvatskim brendovima koji podržavaju i promoviraju happy & healthy lifestyle, kao što je prirodna kozmetika Adriona, Touch of Thai Massage & Spa, te Akvarij Dubrovnik koji će nagrađivati sretne dobitnike u sklopu tombole na eventu. Divine Večer u Dubrovniku podržavat će rad udruge „Mala Sirena“ koja se brine za očuvanje mora i priobalja, a čiji predstavnik će ujedno biti gost Večeri te će se udruzi donirati dio prihoda od prodanih proizvoda na eventu.

Divine večer u Dubrovniku održat će se, sutra od 20 do 22 sata u Palači Sponza. Cijena ulaznica iznosi 80,00 kn, a možete ih kupiti on line na ovom linku: http://dep.life/?page_id=16292 ili na dan eventa uz prethodnu prijava na event zbog ograničenog broja mjesta.

Za sva dodatna pitanja možete se javiti na broj 091 2545 339, e-mail adresu pisinam@dep.life ili na Facebook stranicu.

Pročitajte još

Dubrovkinja Zrinka Ćorić jedna od 15 finalistica za Miss Universe Hrvatske

Dulist

I OTAC VLAHA BUKOVCA UZGAJAO DUDOV SVILAC ‘Ćaće je uza me čuvao bube’

Dulist

Marita Kisić Kamić izložbom prikupila više od 1300 eura za Sigurnu kuću

Dulist