Aktualno

Osvoji stipendiju od 11.200 eura

Osvoji stipendiju od 11.200 eura

Američka visoka škola za menadžment i tehnologiju (RIT/ACMT) i 24 sata raspisali su natječaj za dodjelu pet stipendija za studiranje na Američkom koledžu.

Prva stipendija iznosi impresivnih 11.200,00 eura, a ostale četiri pojedinačno iznose po 5.600,00 eura. Na natječaj se mogu prijaviti svi učenici četvrtih razreda srednjih škola, kao i kandidati koji su prijašnjih godina završili srednjoškolsko obrazovanje. Prijave se zaprimaju do 2. lipnja, a tijek natječaja pratit će portal 24sata.hr. 

Za prijavu je potrebno ispuniti obrazac za prijavu koji se nalazi na sljedećem linku:
RIT/ACMT & 24 sata prijava
 
Svi kandidati moraju pristupiti:

  • pismenom ispitu iz engleskog jezika,
  • pismenom ispitu iz matematike,
  • intervjuu.  

Ispiti i intervjui održavat će se 6. lipnja s početkom u 9:00 sati u prostorima RIT/ACMT-a, u Dubrovniku i u Zagrebu. Imena pobjednika natječaja bit će objavljena u petak, 8. lipnja na službenoj web stranici Američkog koledža, www.acmt.hr i na portalu 24sata.hr. Pobjednici natječaja bit će obaviješteni o rezultatima i primitku vrijednih stipendija.

Stipendije su iskoristive za upis na Američku visoku školu za menadžment i tehnologiju, u akademsku godinu 2012/2013, za sljedeće preddiplomske studije: Menadžment u turizmu hotelijerstvu i uslužnim djelatnostima (Dubrovnik), Međunarodno poslovanje (Zagreb), Informacijske tehnologije (Dubrovnik i Zagreb). Iznos ostvarene stipendije dijeli se na sve četiri godine studiranja. Ako je kandidat u nekom od prijašnjih selekcijskih procesa RIT/ACMT-a ostvario pravo na stipendiju ili financijsku potporu može iskoristiti samo jednu (veću) nagradu.

Za više informacija molimo obratite se Odjelu za upise na telefon: +385 (0)1 643 9100 / (0)20 433 000 ili na email prijave@acmt.hr

Pročitajte još

NACIONALNA MANIFESTACIJA Obilježena 13. Noć knjige u Dubrovačkim knjižnicama

Dulist

PREMA ISTRAŽIVANJU Parking na dubrovačkom aerodromu najskuplji u Europi

Dulist

ŽUPAN DOBROSLAVIĆ: ‘Republika Srpska ne smije projektom ZL Trebinje ugroziti vodoopskrbu Dubrovnika’

Dulist