Politika

OSTAJE UZ HNS Miho Obradović ulazi u Gradsko vijeće umjesto Valentina Dujmovića

OSTAJE UZ HNS Miho Obradović ulazi u Gradsko vijeće umjesto Valentina Dujmovića

Miho Obradović popodne će na konstituirajućoj sjednici Gradskog vijeća potpisati prisegu umjesto Valentina Dujmovića, koji vijećnikom ne može postati kao predsjednik Uprave Vodovoda.

-Kako je Valentin Dujmović još uvijek predsjednik Uprave Vodovoda Dubrovnik, tj. obnaša dužnost koja se smatra nespojivom prema Zakonu o lokalnim izborima, neće danas stupiti na dužnost vijećnika. Stoga je predsjednik županijske organizacije HNS-a svoj mandat stavio u mirovanje, a u vijeće umjesto njega ulazi Miho Obradović – javljaju iz dubrovačke podružnice HNS-a.

U danima kada brojni članovi HNS-a napuštaju stranku i na nacionalnoj, ali i na lokalnoj razini, ovim potezom Miho Obradović je iskazao svoju lojalnost HNS-u i Dujmoviću.

Inače, Miho Obradović član je predsjedništva županijske organizacije HNS-a te član predsjedništva Udruge ugostitelja Dubrovnika. Završio je studij akvakulture na Sveučilištu u Dubrovniku, gdje je stekao zvanje prvostupnika te za vrijeme studiranja obnašao dužnost predsjednika Studentskog zbora.

Pročitajte još

FRANKOVIĆ I PEZO O IZBORIMA Ostvariti ovakav rezultat i dobiti povjerenje naših sugrađana nije nimalo jednostavno

Dulist

ANITA BONAČIĆ OBRADOVIĆ Biti druga po broju preferencijalnih glasova u Gradu je veliki vjetar u leđa

Dulist

[IZBORI] SRĐ JE GRAD Prešli izborni prag, ali ipak ostali bez mandata

Dulist