Natrag
20.9.2017 12:55

facebook

twitter

google

rss

dulist

Osladili se na Dan ljute naranče i prikupili 7 tisuća kuna

4.2.2016 @ 18:13 Dulist dulist IN

Podijelite:

Na Kandeloru u prostoru Luže već četvrtu godinu zaredom održana je manifestacija humanitarnog karaktera pod nazivom „Dan ljute naranče“ u organizaciji udruga DEŠA – Dubrovnik i Dubrovačka naranča.

Manifestacija u kojoj su iskorištene sve karakteristike ljute naranče za izradu domaćih proizvoda, poslužila je za humanitaran doprinos donacijama u obliku slastica. Slatke delicije pripremile su članice udruge DEŠA – Dubrovnik čija je ponuda upotpunjena tortama doniranim od strane dubrovačkih hotelskih kuća, restorana, slastičarnica, škola i pekara.

-Cilj nam je bio uveličati Festu Sv. Vlaha te promovirati našu ljutu naranču i njene proizvode kao što su marmelada i arancini, te razni kolačići i torte. Priliku smo iskoristili kako bismo promovirali i stari način konzumiranja kamenica sa krištškom ljute naranče.- istaknuli su iz udruge DEŠA.

Sugrađani i posjetitelji Dubrovnika su se i ove godine odazvali humanitarnoj akciji u velikom broju čime je za pomoć radu Društva distrofičara invalida cerebralne i dječje paralize i ostalih tjelesnih invalida DNŽ uplaćen prikupljeni iznos od 7.000,00 kn.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
Impressum |  © 2013 dulist d.o.o. Sva prava pridržana