Grad

OŠ MARIN GETALDIĆ Pogledajte kako su mališani okitili božićnu jelku!

OŠ MARIN GETALDIĆ Pogledajte kako su mališani okitili božićnu jelku!

Zamjenica gradonačelnika Jelka Tepšić u pratnji privremenog pročelnika Upravnog odjela za obrazovanje, sport, socijalnu skrb i civilno društvo Mihom Katičićem obišla je danas Osnovnu školu Marina Getaldića, područna škola Centar gdje su s učenicima škole okitili božićnu jelku koju je donirao Grad Dubrovnik.

Prilikom posjeta školi zamjenica Tepšić kazala je kako je Grad donirao božićne jelke svim osnovnim školama i vrtićima kojima je osnivač Grad Dubrovnik sa željom da se potakne kreativnost, osjećaj blagdana i zajedništva kod najmlađih.

– Sve božićne jelke kao i betlehemi škola moguće je pronaći i putem aplikacije Dubrovačkog zimskog festivala koja pruža informacije s točnim lokacijama na kojima su ukrašeni borovi, jelke, jaslice i slični tradicionalni i vjerski motivi. Pozivamo roditelje da sa svojim najmlađima obiđu ova božićna drvca kako bi vidjeli što su njihova djeca sa svojim prijateljima i kolegama uz pomoć nastavnika i mentora napravila – kazala je zamjenica Tepšić.

Podsjetimo, na kolegiju ravnatelja osnovnih škola održanome u studenome 2017. godine Grad Dubrovnik je preuzeo obvezu nabavke božićnih jelka za sve osnovne škole kojima je osnivač Grad Dubrovnik, podružnice i dječje vrtiće, a koje ukrašavaju učenici i djeca uz pomoć nastavnika i odgajateljica.

Pročitajte još

Pri kraju radovi Spomen sobe poginulih dubrovačkih branitelja u Sponzi

Dulist

SASTANAK USUSRET SEZONI Vozila će na Stradun ulaziti prema točnom rasporedu, Sanitatu stižu nova vozila

Dulist

PIROTEHNIČARI U DOMOVINSKOM RATU Međunarodni dan svjesnosti o opasnostima od mina

Dulist