Natrag
24.2.2018 20:21

facebook

twitter

google

rss

dulist

ORSANOVCI U ITALIJI ‘Dubrovnik’ uspješan na Svjetskom prvenstvu, ‘Maja’ kreće iz Tranija

5.7.2017 @ 10:12 Dulist Sport
4;4

Podijelite:

Orsanovci danas imaju pune ruke posla na Jadranskom moru.

Čak su dva broda danas u akciji, ‘Dubrovnik’ u vlasništvu JK Orsana na Svjetskom prvenstvu u Trstu, a ‘Maja’ Ognjena Kržića na međunarodnoj regati Trani – Dubrovnik.

‘Dubrovnik’ je u Trstu uspješno završio navigacijski dio regate, a kroz cilj je prošao kao 17. u realnom vremenu. Po privremenim korigiranim rezultatima nakon navigacije, koja se boduje kao dvije zasebne regate, Dubrovnik je na 47. mjestu. Natjecanje se nastavlja danas nakon 13 sati jedrenjem ‘u štap’.

Ovo je prvi povijesni nastup jednog Orsanovog broda na svjetskim prvenstvima pa je zapravo konačni rezultat u drugom planu. Posadu čine Tonči Kordić, Denis Vukas, Davor Dužević, Gordan Sentić, Ivo Kvestić, Maroje Kurajica, Orsat Vukas te Mateo Andolšek.

U Traniju pak danas kreće 13. izdanje 110 nautičkih milja duge međunarodne regate ‘Trani – Dubrovnik’, u organizaciji Lega Navale Trani i Jedriličarskog kluba Orsan. Na put s jedne na drugu stranu Jadrana u lov na Trofeo Pennetti krenula je i ‘Maja’ Ognjena Kržića, s posadom koju još čine Boris Glišović, Robert Žanetić i Dario Kulišić.

Sretno svima!

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
Impressum |  © 2013 dulist d.o.o. Sva prava pridržana