DuList PROMO

Optika Anda – najveći izbor sunčanih i dioptrijskih naočala

Optika Anda - najveći izbor sunčanih i dioptrijskih naočala

Imamo dobru vijest za sve ljubitelje sunčanih i dioptrijskih naočala, te satova poznatih svjetskih brendova!

Nakon 16 godina uspješnog poslovanja i 13 otvorenih optika, splitska Optika Anda otvorila je svoja vrata u trgovačkom centru SUB City. Kao dio grupacije Anda, pored optike, otvorila se i Anda Store u kojoj se može pronaći veliki izbor ekskluzivnih satova.

Zahvaljujući raznovrsnosti ponude i stručnosti osoblja, Optika Anda izrasla je u jedan od vodećih optičkih lanaca na hrvatskom tržištu. Jedna od velikih prednosti je i oftamološka ordinacija s kojom je Optika Anda zaokružila cjelokuponi proces od kontrole vida pa sve do kupnje dioptrijskih naočala izrađenih za individualnog korisnika.

– Nakon pažljivog istraživanja ponude na području Dubrovnika odlučili smo se na osvajanje krajnjeg juga. Prvu poslovnicu smo odlučili smjestiti u trgovački centar SUB City u Župi dubrovačkoj, a svakako u doglednom vremenskom razdoblju planiramo širenje – kazao je direktor maloprodaje Optike Anda Zvonimir Šimić, ne skrivajući zadovoljstvo novim ambasadorima samog brenda.

Naime, Optika Anda postaje ponosni sponzor VK Jug CO za nadolazeću sezonu. Sunčane naočale isprobali su Marko Bijač, Paulo Obradović, Pavo Marković i Maro Joković, a koje su modele odabrali, pogledajte u našoj fotogaleriji.
Optika Anda pruža širok izbor dioptrijskih okvira i sunčanih naočala renomiranih svjetskih kuća te kvalitetan servis naočala. Stručno osposobljeni djelatnici uz pomoć kompjuteriziranih strojeva za obradu naočalnih leća, renomiranog francuskog proizvođača Essilor-a, znaju odgovoriti na sve Vaše upite o naočalama.

– Ljubiteljima sunčanih i dipotrijskih naočala savjetujemo učlanjivanje u Anda loyality club koji pruža mnoge pogodnosti kao što su raznorazni popusti i pokloni – kaže Zvonimir Šimić, nadodajući kako loyality program broji preko 15 tisuća članova.

U svakoj od poslovnica Optike Anda, pa tako i u najnovijoj u SUB centru mogu se pronaći preko 50 različitih brendova sunčanih i dioptrijskih naočala među kojima su naočale sportskog stila poput brenda Oakley i tzv. ‘Street stylea’ poput svevemenskog brenda Ray Ban. Luksuzni stil naočala prevladava, tako se u novoj optici mogu kupiti: Tiffany, Chanel, Miu Miu, Chopard, DG, Italia Independent… Naočale se mogu kupiti i putem Web shopa, kao i rezervirati termin očnog pregleda.

Dodatne informacije i rezervacije potražite na službenim stranicama Optike Anda ili na društvenim mrežama Facebook profilu ili Instagramu i uživajte u širokom asortimanu sunčanih i dioptirijskih naočala.

Pročitajte još

Otkrijte najbolje slot igre u hrvatskim online kasinima

Dulist

Zanimljive činjenice o automatima za igre

Dulist

Nije šala! Od danas u TuttoBene popust 40 posto na sve!

Dulist