DuList INDuList PROMO

Optika Anda – ekskluzivni brandovi naočala i satova od sada i u Župi dubrovačkoj!

Optika Anda – ekskluzivni brandovi naočala i satova od sada i u Župi dubrovačkoj!

Imamo dobru vijest za sve ljubitelje sunčanih i dioptrijskih naočala, te satova poznatih svjetskih brandova!

Nakon 16 godina uspješnog poslovanja, splitska Optika Anda stiže u Župu dubrovačku u trgovački centar SUB City koji svečano svoja vrata otvara 02. 09.

Od male obiteljske tvrtke za prodaju sunčanih naočala, zahvaljujući jasnoj poslovnoj viziji, Optika Anda uspjela je izrasti u jedan od vodećih optičkih lanaca na tržištu Hrvatske.

Odmah nakon prve godine uspješnog poslovanja, Optika Anda otvara svoju prvu oftalmološku ordinaciju s kojom je omogućena potpuna usluga i cjelokupni proces od kontrole vida pa sve do kupnje dioptrijskih naočala izrađenih za individualnog korisnika.

Optika Anda pruža širok izbor dioptrijskih okvira i sunčanih naočala renomiranih svjetskih kuća te kvalitetan servis naočala. Stručno osposobljeni djelatnici uz pomoć kompjuteriziranih strojeva za obradu naočalnih leća, renomiranog francuskog proizvođača Essilor-a, znaju odgovoriti na sve Vaše upite o naočalama.

U svakoj od poslovnica Optike Anda, pa tako i u najnovijoj u SUB centru mogu se pronaći naočale poznatih svjetskih marki iz najnovijih kolekcija poput Voguea, Ray Bana, Prade, Ralpha, D&G, Miu Miu, Oakley i mnogih drugih. Naočale se mogu kupiti i putem Web shopa, kao i rezervirati termin očnog pregleda.

Budite u tijeku s najnovijim trendovima i posjetite Optiku Anda u Župi dubrovačkoj.

Dodatne informacije i rezervacije potražite na službenim stranicama Optike Anda ili na društvenim mrežama Facebook profilu ili Instagramu.

Pročitajte još

GASTRO MARE Chef Bjelko donosi svoj recept za pečenog kokota

Dulist

[FOTO] OVO JE BAŠ SUPER Pogledajte kako izgleda konavoski ‘Čovječe ne ljuti se’

Dulist

Tradicionalan recept za ove blagdane donosi Maskeron

Dulist