Crna kronika

OPERIRALI PO APARTMANIMA Građani ‘uhitili’ lopove u Uvali Lapad

OPERIRALI PO APARTMANIMA Građani 'uhitili' lopove u Uvali Lapad

Policijski službenici Policijske postaje Dubrovnik dovršili su kriminalističko istraživanje nad tri osobe i to 26-godišnjim državljaninom Srbije te 18-godišnjakinjom i 17-godišnjakom s područja Brodsko-posavske županije osumnjičenim za dva kaznena djela teške krađe, javili su iz PU DN.
Sumnjiče se da su u subotu, 20. lipnja, tijekom popodnevnih sati, provalili u apartman na predjelu Lapada iz kojeg su otuđili 3.000 švedskih kruna, ručni sat i parfem, oštetivši 55-godišnjeg švedskog državljanina za iznos od preko 5.000 kuna. Potom su, također na predjelu Lapada, provalili u obiteljsku kuću 61-godišnjaka i tom je prilikom od strane vlasnika na mjestu događaja zatečen jedan od osumnjičenih, 26-godišnji državljanin Srbije, dok su 18-godišnjakinju zadržali građani ispred kuće, a 17-godišnjak je uhićen prilikom pokušaja izlaska iz Republike Hrvatske na graničnom prijelazu Zaton Doli.
Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja 26-godišnjak i 18-godišnjakinja predani su pritvorskom nadzorniku Policijske uprave dubrovačko-neretvanske, dok protiv 17-godišnjaka slijedi posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.

Pročitajte još

Napustio nas je Nikša Bender, dugogodišnji turistički djelatnik

Dulist

Vozio pijan i bez važeće vozačke dozvole

Dulist

NIJE OBAVIO PREGLED, VOZIO POD UTJECAJEM DROGA… ‘Zaradio’ kaznu od 3.303 eura

Dulist