Crna kronika

OPERACIJA „MREŽA“ Tko je ‘pjevač s krajnjeg juga Hrvatske’ koji je plaćao 200 eura za sat s prostitutkom?

OPERACIJA „MREŽA“ Tko je 'pjevač s krajnjeg juga Hrvatske' koji je plaćao 200 eura za sat s prostitutkom?

Iz dana u dan na površinu izvire sve više detalja policijske akcije „Mreža“ u kojoj je uhićeno devet svodnika, od kojih su četiri žene, a koje se dovodi u vezu sa 79 kaznenih djela prostitucije i podvođenja djece.

Slučaj je posebno intrigantan iz razloga što se, prema pisanju Jutarnjeg lista, posao prostitucije razvijao na društvenoj mreži Facebook, gdje su svodnici (od kojih jedna 19-godišnjakinja ‘s krajnjeg juga Hrvatske’) vrbovali cure, od kojih su najmanje tri bile maloljetne, i to preko lažnih profila (Agencija Mija, Leon Luxuryagencija, The Agency Zagreb, Agencija Angels…). I dok je 21-godišnji svodnik ugovarao poslove s djevojkama, 19-godišnjakinja je ugovarala usluge s mušterijama.

Posebno je ‘gužvovito’ bilo u vrijeme blagdana. Redali su se obrtnici, autoprijevoznici, službenici, liječnici, odvjetnici, a Jutarnji navodi kako se među mušterijama našao i ‘pjevač s krajnjeg juga Hrvatske’ koji se s prostitutkama družio tri dana za redom krajem siječnja. Njegov identitet, kao ni imena drugih mušterija još uvijek nisu poznata.

Cijeli članak pročitajte ovdje.

 

Pročitajte još

‘GASIRAO’ I BEZ DOZVOLE Rekorder tjedna s 2700 eura kazne

Dulist

HTIO POMOĆI PRIJATELJU, NA KRAJU JE POKRADEN Pustio ga u stan, on mu ukrao nakit

Dulist

Sudac istrage odbio odrediti istražni zatvor maloljetnim nasilnicima iz Uvale

Dulist