Županija

Općina Župa dubrovačka i ove godine subvencionira pokazne karte učenicima

Općina Župa dubrovačka i ove godine subvencionira pokazne karte učenicima

U svrhu ostvarivanja prava na subvencioniranje troškova prijevoza učenicima osnovnih škola koji nastavu pohađaju na području Grada Dubrovnika, za školsku godinu 2017/2018 potrebno je u Općinu dostaviti potvrdu o redovnom upisu kao i presliku osobne iskaznice, putovnice ili uvjerenja o prebivalištu.

Na ovaj će način svim osnovnoškolcima s područja Župe dubrovačke bit omogućena  kupnja povoljnije mjesečne pokazne karte u iznosu od 50% ukupne cijene, odnosno 100 kuna.

Srednjoškolski učenički pokazi nastavit će se subvencionirati prema prošlogodišnjem modelu, a na temelju dostavljene potvrde o redovnom školovanju Javnom gradskom prijevozu Libertas. U subvenciji prijevoza srednjoškolaca Općina sudjeluje na način da plaća 25% ukupne cijene mjesečne pokazne karte, dok Ministarstvo znanosti i obrazovanja sudjeluje sa 75% subvencije.

Učenici Osnovne škole Župa dubrovačka koji na izvannastavne aktivnosti odlaze u Dubrovnik,  mjesečne karte od 100 kuna mogu izvaditi na šalterima JGP Libertas uz predočenje potvrde o redovnom upisu u osnovnu školu Župa dubrovačka i potvrde izvannastavne aktivnosti.

Pročitajte još

OBJAVLJENE LISTE HDZ-a Franković jedini iz Dubrovnika

Dulist

SJEDNICA OPĆINSKOG VIJEĆA KONAVALA Usvojeno izvješće o radu načelnika Lasića

Dulist

Dolina Neretve prvi put uključena u poseban regionalni program Ministarstva

Dulist