DuList IN

Ona je definitivno najveća obožavateljica Game of thrones!

Ona je definitivno najveća obožavateljica Game of thrones!

Priča koja je ovih dana obišla Internet, barem unutar Lijepe naše, jest ona o Dubrovkinji Gini Pecotić, djevojci koja je ‘žrtvovala’ stalni posao za tri dana statiranja u serijalu Igra prijestolja.

Koliko daleko ide Ginina ljubav prema ovom popularnom serijalu, saznao je Jutarnji list, koji je i prenio priču ove simpatične djevojke.

Gina Pecotić radila je kao prodavačica cipela u butizi u Dubrovniku. Posao nije bio neka sreća, kaže, ali ipak je bio stalan. No, obožavateljica televizije i serije “Igra prijestolja” nije ni trepnula kad je dala otkaz kako bi tri dana statirala u omiljenoj seriji. – Nisam nikada požalila – tvrdi. I opet bi sve ponovila, piše Jutarnji.

Prijatelj joj je, još 2012. godine, kad je treća sezona planetarno popularne serije prvi put snimana u Dubrovniku, oduševljeno ispričao kako je bio na snimanju. Iako je te godine zakasnila na kasting, Gina je odlučila priliku ne propustiti sljedeće godine. – Krenule su online prijave. A ja sam radila i razmišljala kako ću dobiti slobodne dane ako me izaberu – prisjeća se Gina. Tražili su osnovne podatke: visinu, težinu, boju kose, boju očiju i tri slike: profil, lice i figuru.

– Bila sam jako uzbuđena i tražila neke dobre slike da si popravim šanse, kazala je Gina, koja dodaje i to kako je i danas uzbuđena kao na početku snimanja. Kad je dobila raspored snimanja, pripremila je otkazno pismo i poslala ga.

Prva tri dana snimalo se u napuštenom i razrušenom hotelu Belvedere, u blizini stare gradske jezgre, a snimana je borba Mountina i Vipera. Prvi dan je bio jako vruć i težak, ali uživala sam u svakom mukotrpnom trenutku.

Nakon ta tri dana ponudili su mi još pet. Pomislila sam: ako treba, glumila bih i fikus u kutu sobe – prisjeća se Dubrovkinja kojoj su u drugom nastupu dodijelili ulogu žene trgovca, a više možete pročitati na ovom linku.

 

Pročitajte još

Tradicionalan recept za ove blagdane donosi Maskeron

Dulist

KRISTINA ČORAK DONOSI Tradicionalne slastice s modernim twistom

Dulist

NOVA-STARA PJESMA ATLANTIDE Uz nebeske rođendane Alana i Davora!

Ivana Mijić Vulinović