Zanimljivosti

Omblići razveselili mališane Rijeke i Vukovara

Omblići razveselili mališane Rijeke i Vukovara

Eko Omblići proteklih su blagdana uputili vesele božićne i novogodišnje čestitke

s domaćim narančinima Dječjem odjelu onkologije KBC Rijeka u okviru njihove humanitarne akcije „Mali prozor“.

– Osim što su mislili uz ove božićne blagdane na djecu Dječjeg Odjela Opće Bolnice Vukovar, Eko-Omblići su mislili i na djecu Dječjeg odjela onkologije KBC Rijeka, tako što su im poslali svojom rukom s ljubavlju izrađene božićne i novogodišnje čestitke i domaće narančine s željom da što prije ozdrave i vrate se u svoje domove, dječje vrtiće, škole, dječja igrališta, parkove.

Iako je posljednjih dana bilo prilično hladno, ni hladnoća u našem malom Eko centru Zeleno Sunce u Mokošici ih nije omela da s ljubavlju izrađuju i pišu božićne i novogodišnje čestitke – navela je voditeljica Jadranka Šimunović.

Nadalje je navela kako su dobili zahvalnice i od djece Opće bolnice Vukovar i Dječjeg odjela onkologije KBC Rijeka za čestitke i paketiće.
– Kažu jako su se veselili, jer ništa ljepše nije nego kada djeca djeci čestitaju i zažele brzo ozdravljenje… njihove želje su iskrene, ljekovite… anđeoske… Neka nam je svima sretno u Novoj 2012. – međunarodnoj godini šišmiša! – zaključila je Jadranka Šimunović.

Pročitajte još

NOVI TREND? U jednoj državi mlađima od 14 godina zabranjen pristup društvenim mrežama

Dulist

SRIJEDA Pričaonica i radionica uskrsnih ukrasa za najmlađe

Dulist

U SAMOSTANU U PRIDVORJU Preduskrsne radionice za djecu

Dulist