Politika

Olga Muratti postala Umirovljenica

Olga Muratti postala Umirovljenica

Olga Muratti, bivša SDP-ovka, koja je prošli mandat Gradskog vijeća završila kao nezavisna vijećnica, ušla je u Hrvatsku stranku umirovljenika.

– Nakon izlaska iz SDP-a jedno sam se vrijeme bavila mišlju kako ću otići u političku mirovinu, ali nisam taj tip. Mislim da još uvijek mogu dati i društvu i ljudima ovog grada, te sam se odlučila za nastavak političke karijere u duhu socijaldemokracije. Nažalost, mislim da to jedino mogu unutar HSU-a jer socijaldemokracije nestaje u stranci kojoj sam do nedavno pripadala – izjavila je Muratti za DuList. Ističe kako se na ulazak u stranku umirovljenika odlučila jer će im pomoći u radu, te nastojanjima da status umirovljenika bude primjereniji.

– U Dubrovniku su mjere za umirovljenike dosta dobre, ali uvijek može bolje pa ću se zalagati za to da nam starost svima bude ljepša. Želim ostati dosljedna sebi, a ovako to i mogu. Neću se morati mijenjati. Zalagat ću se i dalje za mlade jer samo spojem iskustva i mladih društvo ide naprijed – zaključila je Muratti.

 

Pročitajte još

Mato Pavličević nosi listu Republike u 10. izbornoj jedinici!

Dulist

CENTAR OBJAVIO KANDIDATE Viktorija Knežević sedma na listi koalicije ‘Rijeke pravde’

Dulist

SDP objavio liste za Sabor, Anita Bonačić Obradović na zadnjem mjestu

Dulist