DuList IN

Okusite Indiju

Okusite Indiju

Volite li eksperimentirati? S kuhanjem… Ako želite naučiti nešto novo i začiniti svakodnevnicu, pridružite nam se na radionici indijske kuhinje u sklopu festivala Treće uho – poziv je Udruge DRVO Mladih Bonsai i Volonterskog centra Dubrovnik.

Naime, Hemwati Vege Team iz Zagreba u suradnji s dubrovačkim restoranom Nishta naučit će sve zainteresirane, na radionici indijske kuhinje, raditi indijski ručak, masala čaj i upoznati ih s indijskim začinima, koji će se moći i ponijeti sa sobom. Svi sudionici dobit će i malu besplatnu skriptu.

Radionica, koja se organizira u klubu Rina Mašera u staroj bolnici 12. studenog od 14 do 16:30, dio je festivala Treće uho u organizaciji Udruge DRVO Mladih Bonsai i Volonterskog centra Dubrovnik.

Festival, koji se održava od 10. do 13. studenog, posvećen je Indiji, a program će se sastojati od koncerata, izložbi, projekcija filmova, radionica i predavanja s gostujućim umjetnicima, na više mjesta u Dubrovniku. Festival je u potpunosti volonterski projekt i ulaz na sva događanja bit će besplatan.

Pročitajte još

ČETVERODNEVNI FESTIVAL KRAJEM TRAVNJA Što donosi prvi ‘Župski pjat’?

Dulist

Ante Jonjić osvojio dva zlata na međunarodnom natjecanju u Crnoj Gori

Dulist

[VIDEO] PRVA LJUBAV, PRVA BOL Poslušajte novu pjesmu Domenice

Dulist