Crna kronika

OKOLNOSTI TEŠKE NESREĆE Frontalnim sudarom u smrt

OKOLNOSTI TEŠKE NESREĆE Frontalnim sudarom u smrt

Jedna osoba je poginula, a dvije su teže ozlijeđene u frontalnom sudaru koji se dogodio u utorak oko 20.15 sati, na državnoj cesti D-8, dionica Zaton Doli – Bistrina. Kako su izvijestili iz PU Dubrovačko – neretvanske u prometnoj nesreći su sudjelovali automobil i motocikl.

Automobilom dubrovačkih registracijskih oznaka upravljao je 44-godišnjak, krećući se u smjeru Dubrovnika, a motociklom austrijskih nacionalnih oznaka, iz suprotnog smjera upravljao je 45-godišnji hrvatski državljanin sa prebivalištem u Austriji. Uslijed zadobivenih ozljeda motociklist je preminuo na mjestu događaja, dok je putnica na motociklu, 38-godišnja državljanka Bosne i Hercegovine prevezena u dubrovačku bolnicu gdje su joj konstatirane teže tjelesne ozljede. Vozač motocikla kao i njegova suputnica, kako doznajemo, imali su zaštitne kacige.
44-godišnji vozač automobila također je zadobio teže tjelesne ozlijede te je zadržan na daljnjem liječenju.

Zbog očevida ove prometne nesreće, kojim je rukovodio nadležni državni odvjetnik, promet na tom dijelu ceste je bio u prekidu do 23.55 sati, te se za osobna vozila odvijao alternativnim pravcima.

Pročitajte još

‘GASIRAO’ I BEZ DOZVOLE Rekorder tjedna s 2700 eura kazne

Dulist

HTIO POMOĆI PRIJATELJU, NA KRAJU JE POKRADEN Pustio ga u stan, on mu ukrao nakit

Dulist

Sudac istrage odbio odrediti istražni zatvor maloljetnim nasilnicima iz Uvale

Dulist