Crna kronika

OKOLNOSTI NESREĆE U BANIĆIMA Konavljanin prešao u suprotnu traku, četiri osobe teže ozlijeđene

OKOLNOSTI NESREĆE U BANIĆIMA Konavljanin prešao u suprotnu traku, četiri osobe teže ozlijeđene

U prometnoj nesreći koja se dogodila jučer, 20. rujna, oko 16.50 sati na državnoj cesti D-8, u blizini mjesta Banići u Dubrovačkom primorju četiri su osobe teže, a jedna je lakše ozlijeđena, javljaju iz Policije.
Upravljajući osobnim vozilom, zagrebačkih registracijskih oznaka, 32-godišnjak se kretao u pravcu Dubrovnika, kada je izlaskom iz zavoja izgubio nadzor nad vozilom te skrenuo u suprotnu kolničku traku i udario u osobno vozilo poljskih nacionalnih oznaka kojim se iz suprotnog smjera kretao 60-godišnji poljski državljanin. Kako doznajemo riječ je o Konavljaninu koji je otprije poznat policiji zbog prekršaja u prometu.
U ovoj prometnoj nesreći teže su ozlijeđena oba vozača i dvoje putnika iz vozila poljskih nacionalnih oznaka i svi oni su nakon pružene liječničke pomoći zadržani na liječenju u dubrovačkoj bolnici. Lakše ozlijede zadobio je državljanin Poljske koji je nakon pružene liječničke pomoći pušten kući.
Za vrijeme trajanja očevida ove prometne nesreće, promet na ovom dijelu se preusmjeravao na lokalne ceste kroz mjesta u Dubrovačkom primorju.

Pročitajte još

U hotelu Vis 2 pronađeno beživotno tijelo muške osobe

Dulist

TUŽNA VIJEST Preminula je cijenjena arhitektica Olivera Bravačić

Dulist

Napustio nas je Ivo Jelić, jedan od osnivača dubrovačkog HDZ-a

Dulist