Vaše vijesti

OGORČENI SUGRAĐANIN ‘U garaži ne stignu promijeniti cjenik od igranja pasijansa’

OGORČENI SUGRAĐANIN 'U garaži ne stignu promijeniti cjenik od igranja pasijansa'

Na našu je redakciju čitatelj poslao reakciju, odnosno anegdotu i to na temu slavnog nam parkinga i uvijek aktualnih cijena.

Cijelu reakciju možete pročitati u nastavku:

‘Padala je kiša, a morao sam do policije obaviti neke stvari i odlučim parkirati u našoj slavnoj garaži. Ali kako nisam mislio platiti bubregom jedan sat parkinga, pođem ja prvo na internet pogledati jesu li smanjili cijene parkinga, da i mi ‘stoka’ koja poslužuje te silne goste koja nam dohode može si priuštiti sat parkinga. I vidi čuda od prvi jedanaestoga smanjilo na 10 kuna.

I tako lije kiša i ja jedva se dokoturao do garaže. Nisam ni gledao izvješene cijene, ako ih uopće ima, jer mi brisači slabo rade. Metlice mi izgorjele na suncu, a kako su otišli svi silni gosti neću imati za nove do nove sezone, a tada mi ni neće trebati jer će valjda biti ljeto. I ostadoh ja tako jedno pedesetak minuta i sav sretan krenem platiti ponosan jer sam ih zafrkao i ostao ispod sata. Kad ono aparat kaže 15 kuna. Gledam ja minute, sve ok, ispod sata. Ali stroj uporno 15 i ne popusta. I što ćeš izvadih još jednog meda plati i kući. Dođem doma ponovno skinem cjenik sa stranica TZ-a i tamo piše da je cijena 10 kuna. Popijem pivu (malu) jer mi je falio medo za veliku i smirim se. A bit će ne stignu izmijeniti cjenik od igranja pasijansa, jer pasijans je dobar za održavati mozga u pogonu i svaka javna ili slična agencija i firma trebala imati instaliranu na kompjuterima. Hvala.’

A cijene možete pogledati na idućoj poveznici: Odluka o cijeni parkiranja za 2017.

Pročitajte još

NEMOGUĆA SITUACIJA Čitateljica: ‘S kolicima trebam izlaziti na cestu i izlagati opasnosti svoje dijete i sebe’

Dulist

U PORTU ‘Može li netko ovo iščupat? Potkopalo je kamen…’

Dulist

MOST DUBROVNIK ‘Zbog čega se izlijeva kanalizacija i zagađuje Rijeku dubrovačku?’

Dulist