Grad

Ogorčeni čitatelj: Kosilicom su mi oštetili auto; Kaciga: Ako smo krivi platit ćemo štetu!

Ogorčeni čitatelj: Kosilicom su mi oštetili auto; Kaciga: Ako smo krivi platit ćemo štetu!

”Ne mogu vjerovati,oštetili su mi automobil”, ogorčeno se u redakciju DuLista javio danas naš čitatelj tražeći pomoć u rješavanju problema nastao – košenjem trave.

Naime, prema njegovim riječima prilikom košnje trave u ulici Iva Vojnovića, zbog odbijanja kamenčića i zemlje prilikom rada kosilice, oštećen je njegov automobil koji je bio propisno parkiran u toj ulici.

”Na nekoliko mjesta su mi zgulili lak, a ista se stvar dogodila na još nekoliko auta koji su bili tuda parkirani”, kaže naš čitatelj koji nam je kao dokaz poslao i fotografije.

Direktor Čistoće Pero Kaciga priznaje da su njegovi djelatnici radili na košnji, no smatra kako je mala šansa da je zbog toga došlo do oštećenja na automobilu. Ipak naglašava – ako smo skrivili, popravit ćemo.

”Osam kosilica je radilo u Gradu. Ne mogu reći da nije tako nastalo oštećenje, ali neka čovjek koji vam se javio dođe sutra ujutro do nas. Ako smo mi slučajno napravili ikakvu štetu refundirat ćemo mu novac”, kaže Kaciga te zaključuje kako ”ne mogu svaki put kad kose stavljati obavijest o tome”.

Pročitajte još

SUFINANCIRANI PROJEKATI GRADA DUBROVNIKA I DURA-E Među njima i dodatna sredstva za pomoćnike u nastavi

Dulist

POTPORE ZA SEDAM KLUBOVA Uručeni ugovori za programe sportskih aktivnosti za osobe s invaliditetom

Dulist

[PODCAST ‘S BARBAROM’] Iliana Stojanović o odlasku iz Masline i mami koja bi je znala zazvati i reći: Daj reci toj ravnateljici da te pusti doma!

Barbara Đurasović