Grad

OGORČENA MAMA ‘Zašto su kamioni vozili kroz maškaranu povorku?’

OGORČENA MAMA 'Zašto su kamioni vozili kroz maškaranu povorku?'

Dok su djeca u maškaranoj povorci jutros prolazila kroz scenografiju na Stradunu nekoliko kamiona, dostavnih vozila te viljuškar nisu stali s vožnjom već su ih potpuno ignorirali. Znam da se moje dijete nije osjećalo ugodno – ističe za DuList naša sugrađanka Marinka Ulaga, majka djeteta koje je jutros sudjelovalo u maškaranoj povorci dječjih vrtića na Stradunu.

-Iza djece je išao kamion, pratio ih. Djeca su se prepala, kao da će početi bježati. Tete su im rekle da ne bježe jer da će kamioni stati dok povorka ne prođe, ali kamioni nisu stali. Vozili su između djece, iza njih. Nitko ni sekunde nije stao. Mi roditelji bili smo šokirani na što je to sličilo, a pitamo se na što će to sličiti u utorak na Ultime, kad broj djece bude još veći – ističe Ulaga.

-U povorci su sudjelovale grupe Pile 1, Pile 2 te Izviđač, a po mojoj procjeni je bilo svakako više od stotinu djece. Mi roditelji dočekali smo ih kod Velike Onofrijeve fontane te ih pratili preko Straduna. Međutim, kad smo krenuli primijetili smo kako radnici na filmskom setu nešto pile, piljevina pada po prolaznicima. Mislila sam da će dječica možda ići kroz ulicu Od puča, ali ni tamo se ne može jer su radionice za scenografiju zauzele Poljanu Paska Miličevića. Zato su bili prisiljeni proći ispod konstrukcije – kaže nam Ulaga, dodajući kako i drugi roditelji mogu posvjedočiti isto.

Pročitajte još

MARKO GILJAČA O PRVIM IZLAZNIM ANKETAMA Prvog Srđevca u Saboru ćekat ćemo do dugo u noć

Dulist

POKRENUTA JAVNA NABAVA Gradit će se novi boćarski dom u Gospinom polju

Dulist

‘Neboderko’ od ponedjeljka s deset dodatnih polazaka!

Dulist