Sport

OGORČEN PRISTUPOM Miho Bobić pobjedu doživio kao poraz

OGORČEN PRISTUPOM Miho Bobić pobjedu doživio kao poraz

Nakon utakmice između Mladosti i Juga CO koja je otišla na stranu dubrovačke momčadi oba su trenera analizirala utakmicu. Trener Juga Miho Bobić bio je očito nezadovoljan izvedbom svojih igrača, što se jasno može iščitati iz njegove izjave koju je dao za HRT:

– Čestitam Mladosti, smatram da je sve ovo što se događalo na Savi ravno pobjedi Mladosti, da se razumijemo. Mi jesmo upisali tri boda, ali meni je neugodno sjedati na klupi… Mogu samo zamisliti što bi bilo da su u igri bili Lončar, Pavić, Duje Živković i Bukić. Mi smo tako uspavani da to nije normalno. Kao da je dovoljno pojaviti se i protivnik će zabijati golove sam sebi. To tako ne ide. Ovo je ravno našem porazu. Čak i ako budemo duplo bolji od ovoga nećemo se dobro provesti protiv Primorja u srijedu – rekao je Bobić dodavši:

– Ovo je utakmicu koju smo dobili na mišiće i iskustvo. Mladost je bila drska, što krasi svakog mladog igrača koji se želi dokazati. Oni igraju protiv hrvatskih reprezentativaca kojih Jug u svom sastavu ima nekoliko. Svaki sportaš, a ja sam mišljenja pogotovo jugaš, ne smije izgledati ovako kako smo mi izgledali. Bili smo loši, nedorečeni. Razočaran sam odnosom pojedinih igrača ukupno gledajući. Od zagrijavanja preko utakmice… To se ne smije dogoditi – završio je Miho Bobić, trener VK Jug Croatia osiguranja.

S druge strane trener Mladosti Vjekoslav Kobeščak bio je zadovoljan. Porazu unatoč…

– Ipak je ovo pobjeda Juga i sigurno je da su bili mekši nego inače kada su vidjeli u kakvom smo sastavu nastupili. U tome leži dobar dio razloga naše dobre igre. Nisam očekivao da ćemo se tri četvrtine ovako dobro držati i čestitam svim igračima koji su pokazali karakter i plivački spremni. Ako mi u sljedeća tri susreta ne pokažemo ovakvu igru, ovaj nam susret ništa ne znači. Nadam se da ćemo bit kompletni. Zadovoljan sam unatoč porazu – izjavio je Vjekoslav Kobeščak, trener zagrebačke Mladosti.

Jug.hr

Pročitajte još

SVI U GOSPINO POLJE Dubrovačke odbojkašice igraju drugu utakmicu za ulazak u Superligu

Dulist

STIŽE ALKAR Večeras navijamo za Košarkaše Dubrovnika!

Dulist

POSLJEDNJA PRILIKA ZA PRIJAVU Pridružite se utrci 5K, trčite ili navijajte za Marka!

Dulist