Županija

ODLIČNE VIJESTI U subotu svi na župsku placu!

ODLIČNE VIJESTI U subotu svi na župsku placu!

Na jučerašnjem sastanku župskih poljoprivrednika s načelnikom utvrđeni su posljednji detalji prije otvorenja Župske place koja svoja vrata otvara u ovu subotu 17. lipnja.
Župska placa se nalazi u Srebrenom na lokaciji pored prostorija Udruge dragovoljaca domovinskog rata – preko puta recepcije hotela Sheraton.
Vrijedni poljoprivrednici s područja Župe dubrovačke svoje proizvode nakon dugo vremena ponovno će prodavati u svojoj Općini.
Zelen, voće i sve ostale proizvode ne treba posebno reklamirati jer su oni po kvaliteti dobro poznati svim vjernim posjetiteljima gradskih tržnica.
Župke svoje košiće neće donijet na glavi nego automobilima, a ni vi se ne trebate brinuti oko parkinga. U neposrednoj blizini place nalaze se novoizgrađeni objekti sa velikim brojem garažnih mjesta gdje možete parkirati po popularnim cijenama.

Napominjemo da su uz grah, tikvice, blitvu počele i pomadore i paprike, a od voća trenutno se mogu kupiti domaće kruškice, višnje, kriješve i puno drugog zdravog i kvalitetnog župskog voća i povrća.

Svojim dolaskom dobit ćete više za svoje zdravlje a ujedno ćete podržati župske poljoprivrednike!

Placa će raditi svim danima u tjednu osim nedjelje, a najbogatija ponuda će biti subotom od 7 do 12 sati.

Pročitajte još

OBJAVLJENE LISTE HDZ-a Franković jedini iz Dubrovnika

Dulist

SJEDNICA OPĆINSKOG VIJEĆA KONAVALA Usvojeno izvješće o radu načelnika Lasića

Dulist

Dolina Neretve prvi put uključena u poseban regionalni program Ministarstva

Dulist