Crna kronika

OKOLNOSTI PROMETNE Od posljedice nesreće na Velikim žalima preminula ženska osoba (1983.)

OKOLNOSTI PROMETNE Od posljedice nesreće na Velikim žalima preminula ženska osoba (1983.)

Od posljedica prometne nesreća koja se dogodila u petak poslijepodne na predjelu Velikih žala pokraj Dubrovnika preminula je ženska osoba (1983.), doznaje se večeras iz Opće bolnice Dubrovnik.

Ravnatelj OB Dubrovnik Marijo Bekić potvrdio je kako je ženska osoba podlegla ozljedama prsišta.
– Troje ih je dovedeno u Opću bolnicu Dubrovnik, a preminula je ženska osoba 1983. godište. Imala je teške ozljede prsišta, a umrla je pri kraju operativnog zahvata. Osim nje jedan pacijent je na ortopediji, a drugi na intenzivnoj njezi – rekao je Bekić.

U prometnoj nesreći su sudjelovala dva osobna vozila i jedan kombi, a iz Policije javljaju i to kako se nesreća dogodila kada je 45-godišnji vozač teretnog (kombi) vozila dubrovačkih registracijskih oznaka, krećući se u pravcu Dubrovnika, ulaskom u pregledni zavoj, prešao na suprotnu kolničku traku gdje je prednjim dijelom vozila udario u prednji dio osobnog vozila dubrovačkih registracijskih oznaka, a potom i u prednji dio osobnog vozila daruvarskih registracijskih oznaka koja vozila su se kretala iz suprotnog smjera.

Uslijed udara teže su ozlijeđeni 38-godišnji vozač osobnog vozila daruvarskih registracijskih oznaka, njegova 34-godišnja suputnica i 45-godišnji vozač teretnog vozila koji su, nakon ukazane liječničke pomoći, prevezeni u dubrovačku bolnicu gdje je  34-godišnja suputnica u večernjim satima od zadobivenih ozljeda, nažalost, preminula.

Pročitajte još

Napravio niz prekršaja, odbio test na droge pa kažnjen s 2.250 eura

Dulist

Policija došla pretražiti obiteljsku kuću, ispred 40-godišnjak prodavao heroin

Dulist

U Stonu spriječeno krijumčarenje većeg broja stranih državljana

Dulist