DuList IN

OD CRNE UDOVICE DO THOMPSONA Pročitajte što vas sve očekuje u zimskom programu Revelina!

OD CRNE UDOVICE DO THOMPSONA Pročitajte što vas sve očekuje u zimskom programu Revelina!

Ove godine Culture Club Revelin ulazi u zimsku sezonu sa vodećim imenima u regiji. Bit će tu za svakoga po nešto, od zabavne muzike, rocka dance-a, popa i elektronike!

U suradnji sa studentskim zborom Culture Club Revelin  pripremat će brucošijade,  a prvi će dobrodošlicu u novu studentsku godinu poželjeti popularni Jole 25. Listopada. Nakon njega   31.10.2014 organizira se veliki Halloween party.

Ono čime se Culture Club  Revelin može pohvaliti je da pomiče granice u organizaciji koncerata, te za publiku vraća na scenu popularna imena koja su prestala sa radom. Samo za svoje sugrađane, koji su čak na facebooku napravili grupu „Hoćemo opet Crnu udovicu“ ovaj legendarni dubrovački rock band vraća 8.11.2014.ponovno na pozornicu samo za ovu priliku u originalnom sastavu.

Nakon Crne Udovice 15.11.2014 na scenu će stupiti legendarno ime regijske scene Željko Bebek, a za sve koji su propustili prošlogodišnji nastup i ludu atmosferu do jutarnjih sati o kojoj se tjednima pričalo po dubrovačkoj regiji, ovo je idealna prilika za popravni. Iza njega na redu je Zabranjeno Pušenje 22.11.2014 ,a nakon njih stari gost Dubrovnika Jasmin Stavros 29.11.2014.

6.12.2014 nastupit će Thompson  kojemu je ovo nakon dugo vremena prvi koncert u  klubu, mimo stadiona i velikih dvorana.  Povodom godišnjice kluba 13.12.2014 Culture Club Revelin priprema pregršt iznenađenja, a jedno od njih je Beyonce tribute band SINGLE LADIES-7 sjajnih glaznebica koje će uživo izvoditi hitove najveće RNB svjetske zvijezde.

Za Badnjak 24.12.2014  će nastupiti Mladen Grdović, a na sam Božić klub priprema veliki Trash party sa tri kraljice dance-a Minea, Ella i I Bee koje su na zadnjem nastupu podigle dubrovačku publiku na noge.

Doček Nove godine biti će rezerviran za ekskluzivan show Wonderland -raskošan scensko glazbeni spektakl: plesači, akrobati glazbenici izmjenjivat će se tokom cijele večeri a uz scensko glazbeni program biti će još tu i bogat švedski stol.  Predbilježbe za doček Nove godine počet će već u 11 mjesecu. U Novu 2015 Culutre Club Revelin ući će udarnim tempom! Nakon Wonderlanda Culture Club Revelin   nastupaju 1.1.2015 Tomcraft, 2.1.2015 Severina a 3.1.2015 Dino Merlin, pa će tako Culture Club Revelin  ove godine imati najduži novogodišnji program .

U Novoj 2015 Culture Club Revelin jednakim inenzitetom nastavlja bogat program.  U pripremi su velika iznenađenja koja će biti najavljena u idućim  mjesecima…

Pročitajte još

Tradicionalan recept za ove blagdane donosi Maskeron

Dulist

KRISTINA ČORAK DONOSI Tradicionalne slastice s modernim twistom

Dulist

NOVA-STARA PJESMA ATLANTIDE Uz nebeske rođendane Alana i Davora!

Ivana Mijić Vulinović