Aktualno

Obuljen povukao kandidaturu za mjesto upravitelja

Obuljen povukao kandidaturu za mjesto upravitelja

Nikola Ćićo Obuljen ne želi više biti upravitelj Zaklade Blaga djela.

Povukao je svoj pristanak na kandidaturu za to mjesto, a kako je kratko komentirao za tjednik duList razočaran je i ogorčen postupcima gradskih čelnika, pa je tako svoj pisani pristanak povukao i odluku dostavio na znanje Upravnog vijeća Zaklade.

Po srijedi je, može se sa sigurnošću tvrditi, druga afera koju je potencirao gradonačelnik Grada Dubrovnika Andro Vlahušić, sve kako bi se domogao koje kune više koja bi se slijevala u gradsku blagajnu.

Nakon Društva prijatelja dubrovačke starine s kojima je Vlahušić u latentnom sukobu već gotovo tri godine, nova sredstva financiranja gradske uprave nanjušio je u kasi Blagih djela.

Tako će se na Gradskom vijeću zakazanom za petak naći prijedlog rješenja o imenovanju vršitelja dužnosti upravitelja Zaklade. Naime, Blagim djelima dogodio se propust, pa tako, iako mu je mandat istekao prije deset mjeseci, dužnost upravitelja obnaša još uvijek Nikola Čićo Obuljen. Iz Zaklade su priznali grešku. No, nije krivnja za taj propust isključivo na Zakladi, već i na gradskim službama.

Zašto je Grad Dubrovnik trebao reagirati ranije, ali i o kojim je iznosima riječ koji su 'zapeli' za oko gradonačelniku Andru Vlahušiću s kojima Opera Pia pomaže socjalno ugroženim osobama pročitajte u tiskanom izdanju duLista…

 

Pročitajte još

USTAVNI SUD ODLUČIO Predsjednik Milanović ne može biti mandatar niti premijer

Dulist

Vodovod rješava alternativnu opskrbu Grada vodom

Dulist

OPREZNO POD DUBOM! Mnogi i dalje ignoriraju novu prometnu regulaciju

Dulist