Sport

OBRADOVIĆ VEČERAS NA BAZENU ‘Veselim se, jedva sam dočekao ovaj trenutak’

OBRADOVIĆ VEČERAS NA BAZENU 'Veselim se, jedva sam dočekao ovaj trenutak'

Nakon gotovo tisuću dana od njegove posljednje utakmice u kapici Juga Paulo Obradović će biti u sastavu večeras u 19 sati u utakmici 8. kola TRVL. Osmijeh na Medovom licu, osmijeh na licu trenera, a suigrači mu čestitaju što je nakon operacije i rehabilitacije dočekao povratak u momčad. Lakša viroza koja je na trenutak zaprijetila je stvar prošlosti.

– Normalno da mi je izuzetno drago i jedva sam dočekao ovaj trenutak. Cijeli program rehabilitacije nakon operacije je odrađen i zahvalio bi svima koji su mi pomogli u tom razdoblju na čelu s našim doktorom Margaritonijem. Što očekujem? Iskreno, nije realno oečkivati da budem u top formi i pružim tko zna kakve partije. Trener me je stavio u momčad i na meni je da dam sve od sebe, koliku god minutažu dobio. Meni je sama činjenca da ću bit u sastavu dovoljna i čast mi je biti u momčadi Juga pod bilo kojim uvjetima – kazao je Paulo.

Paulo nije trošio puno riječi na večerašnjeg suparnika. Njegov je stav kako Jug uvijek treba gledati sebe i koncentrirati se na svoju igru.

– Mi smo sebi uvijek najveći problem, a kad smo spremni i motivirani, pogotovo u Gružu uvijek smo favoriti. Trebamo preuzeti odgovornost, odigrati najbolje što možemo i pobijediti – riječi su povratnika u momčad Juga koji je za kraj ove najave htio dodati:

– Večeras se nakon 20 godina ponovno okuplja generacija iz ’94. koja je osvojila Kup RH, prvi trofej u samostalnoj Hrvatskoj. Iz te generacije poznam puno igrača i veselim se tome. Svi dijelimo te trenutke jer to su uspjesi Juga koji su nas i motivirali i na određeni način odredili naš put. Posebno mi je drago što ću igrati baš danas.

VK Jug CO

Pročitajte još

U 17 SATI Košarkaši Dubrovnika dočekuju Splićane u Gospinu polju

Dulist

POBJEDA U GOSTIMA Square dobio Osijek, prošli u polufinale

Dulist

PRIDRUŽI SE DU MOTION TIMU Otvorene su prijave za volontiranje!

Dulist