Politika

OBRADOVIĆ NEĆE NA GRADSKO VIJEĆE ‘HNS-ovcima se dijele otkazi i prijeti im se’

OBRADOVIĆ NEĆE NA GRADSKO VIJEĆE 'HNS-ovcima se dijele otkazi i prijeti im se'

Gradski vijećnik HNS-a Miho Obradović na jutrošnjoj je konferenciji za medije najavio kako neće nazočiti današnjoj sjednici Gradskog vijeća.

-Pozivam gradonačelnika Frankovića da prestane s napadima na HNS-ovce i prestane brojati krvna zrnca zaposlenicima u gradskim poduzećima te povezivati njih i njihove obitelji s HNS-om. Pozivam ga da prestane prijetiti i davati otkaze jer to se upravo događa u Dubrovniku – obrazložio je svoju odluku Obradović.

-Vladajući fokus stavljaju na blaćenju, osporavanju i vrijeđanju bivšeg predsjednika Uprave Vodovoda Valentina Dujmovića. Također, ne prestaju dnevni napadi na Vedrana Kunicu. Osim što su mu u Sanitatu, gdje je bio direktor, dali otkaz, uslijedile su i prijetnje da se ne pokušava žaliti na tu odluku. Uz to mu se na leđa prebacuje poslovanje DURA-e, gdje je bio predsjednik Nadzornog odbora. Gdje to ima? U kakvom gradu i državi živimo? – istaknuo je Obradović.

Inače, DuList saznaje kako je Vedranu Kunici nova uprava Sanitat ponudila mjesto referenta za marketing, što je ovaj odbio i napustio tvrtku.

Pročitajte još

PROFESORICI SE PRIDRUŽIO I PROFESOR Uz Šuicu, i Legaz bi u Europu!

Dulist

RASKOL U MOSTU Marija Selak Raspudić: ‘Miletić se javno ogradio od mene’

Dulist

FRANKOVIĆ I PEZO O IZBORIMA Ostvariti ovakav rezultat i dobiti povjerenje naših sugrađana nije nimalo jednostavno

Dulist