Natrag
26.9.2017 18:39

facebook

twitter

google

rss

dulist

OBJAVLJENA ZBIRKA PRIČA ‘Usudi se željeti’ Valentine Vukman Zelić

9.6.2016 @ 10:08 Dulist Kultura

Podijelite:

Ovih dana objavljena je prva zbirka kratkih priča dubrovačke pjesnikinje i slikarice Valentine Vukman Zelić „Usudi se željeti“ u izdanju Društva dubrovačkih pisaca.

Valentina Vukman Zelić čitateljima je do sada znana kao autorica četiri zbirke pjesama, te kao amaterski likovni stvaralac i sudionik nekoliko izložbi. Prošle godine imala je izuzetno posjećenu promociju svoje druge zbirke pjesama u Orebiću, u kojem je odrasla i provela djetinjstvo.

Prozu je do sada objavila tek u zborniku Literat, te je ova njena prva zbirka kratkih priča u kojima „ujedinjuje boje života“ kako je u pogovoru o njoj zapisala Maja Milošević, vrlo ugodno iznenađenje za čitatelje u ove ljetne dane. Urednica izdanja je Sonja Smolec, s kojom je Valentina već surađivala u svojim prijašnjim zbirkama pjesama, a tehničku opremu knjige učinio je Zvonimir Lasić.

Po najavama izdavača i autorice predstavljanje zbirke kratkih priča „Usudi se željeti“ trebalo bi se dogoditi vrlo skoro u Dubrovniku, gdje će i dubrovačka čitateljska publika konačno imati prilike upoznati ovu vrlo zanimljivu autoricu i njene predivne priče.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
Impressum |  © 2013 dulist d.o.o. Sva prava pridržana