Aktualno

OBJAVLJEN NATJEČAJ Nudi se zakup 27 kućica, najskuplja na Stradunu

OBJAVLJEN NATJEČAJ Nudi se zakup 27 kućica, najskuplja na Stradunu

Gradsko poduzeće Sanitat i povjerenstvo ‘Dubrovačkog zimskog festivala’ objavilo je u četvrtak javni poziv za prikupljanje ponuda za zakup kućica za obavljanje ugostiteljske djelatnosti i djelatnosti trgovine za vrijeme održavanja manifestacije ‘Dubrovački zimski festival’ od 2. prosinca 2017. do 6. siječnja 2018. godine.

Kako stoji u tekstu natječaja, u zakup se daju ukupno 27 montažnih drvenih kućica za ugostiteljstvo te šest za trgovinu, dimenzija 2,8 x 1,80 metara četvornih, na Stradunu, Brsaljama, parku u Pilama, Gundulićevoj poljani, u gruškom Parku Luja Šoletića, Uvali Lapad, Mokošici pored caffe bara Kiss, Staroj Mokošici te u Orašcu.

Što se tiče ugostiteljskih djelatnosti, natječajem je na Stradunu predviđeno osam kućica, svaka s četiri stola s po četiri stolice uz kućicu. Cijena svake kućice je 50 tisuća kuna + PDV.

Na Brsaljama se pak natječajem po cijeni od 30 tisuća kuna +PDV nudi pet kućica, svaka s tri stola s po četiri stolice uz kućicu, koliko je predviđeno i na Gundulićevoj poljani, ali po cijeni od 10 tisuća kuna +PDV. U gruškom Parku Luja Šoletića u parku u Pilama te u Uvali Lapad planirane su dvije kućice, svaka s dva stola i po četiri stolice uz kućicu, a svakoj će cijena biti 10 tisuća kuna +PDV. Po jedna kućica planirana je u Mokošici pored Caffe bara Kiss, u Staroj Mokošici te u Orašcu, a svakoj će cijena biti 5 tisuća kuna +PDV.

Kad je riječ o djelatnosti trgovine, dvije kućice planirane su na Gundulićevoj poljani, a četiri na Brsaljama, a na njima će biti moguć ‘širi oblik prigodne trgovačke ponude tradicijskih proizvoda, hrane, pića, suvenira i drugih proizvoda’. Cijena zakupa svake od ovih kućica je deset tisuća kuna +PDV.

Pritom se natječajem očekuje da ponuditelji Sanitatu uplate jamčevinu u iznosu 50 posto traženih svota. U uvjetima natječaja ističe se kako ponuditelji moraju ponuditi dokaz o ne postojanju dugovanja prema Gradu Dubrovniku i Sanitatu, odnosno ne postojanju dospjelih, nepodmirenih poreznih dugovanja.

Razmatrat će se samo ponude pristigle do 13. studenoga 2017. godine do 12 sati, a najkvalitetnije ponude i lokacije kućica za takve ponude odabrat će Povjerenstvo ‘Dubrovačkog zimskog festivala’ prema više kriterija.

Cijeli tekst natječaja možete pročitati ovdje.

Pročitajte još

Gorana Stepanić i Pavel Gregorić održali predavanje ‘Lice i naličje retorike u djelu Nikole Vitova Gučetića’

Dulist

Policija za vikend pojačano nadzire najteže prometne prekršaje

Dulist

DONIRAJTE ZA MARIJA Velika akcija Udruge ‘Tata je tata’

Dulist