Grad

OBITELJSKI SMJEŠTAJ Kakva je bila sezona, a što nas čeka u 2017.?

OBITELJSKI SMJEŠTAJ Kakva je bila sezona, a što nas čeka u 2017.?

Već tradicionalno TZ grada Dubrovnika za zainteresirane privatne iznajmljivače organizira Forum obiteljskog smještaja, ove godine drugi po redu koji će se s ciljem rezimea uspješnosti ovogodišnje turističke sezone i najava priprema za 2017. održati u utorak 22. studenog 2016. u Hotelu Valamar Lacroma s početkom u 9.30 sati.

Nazočnima će se obratiti Romana Vlašić, direktorica TZ grada Dubrovnika; Terezina Orlić, predsjednica HGK – Županijske komore Dubrovnik, a pozdravit će ih i gradonačelnik Dubrovnika Andro Vlahušić. Gost Foruma obiteljskog smještaja je i Nedo Pinezić, predsjednik Zajednice obiteljskog smještaja pri HGK.

Pinezić će održati i prvo predavanje pod nazivom ‘Vizije razvoja obiteljskog smještaja s osvrtom na sva važna pitanja koja smo prebrodili i koja još moramo riješiti’. Tvrtka Pixel Design d.o.o., koju predstavlja Tomislav Nadramija prezentirat će aplikaciju ‘Katalog privatnog smještaja grada Dubrovnika’.

Anamarija Cicarelli, savjetnik za obiteljski smještaj iz tvrtke Interligo d.o.o., upoznat će nazočne s novostima vezanima uz obiteljski smještaj , u prezentaciji pod nazivom ‘Puni apartmani tijekom cijele godine/vansezonsko poslovanje, novi inovativni proizvodi vezani uz obiteljski smještaj, selektivni oblici turizma’.

Viša inspektorica Katarina Lakić u Službi za nadzor Carinskog ureda Dubrovnik objasnit će privatnim iznajmljivačima i ostaloj publici što je područje djelovanja carinske inspekcije, dok će tvrtka Pointers d.o.o. predstaviti Digitalne platforme kao alat za promociju turističkih destinacija.

Za cijelo vrijeme trajanja skupa održat će se individualna savjetovanja privatnih iznajmljivača i turističkih poslovnih subjekata.

Pročitajte još

Pri kraju radovi Spomen sobe poginulih dubrovačkih branitelja u Sponzi

Dulist

SASTANAK USUSRET SEZONI Vozila će na Stradun ulaziti prema točnom rasporedu, Sanitatu stižu nova vozila

Dulist

PIROTEHNIČARI U DOMOVINSKOM RATU Međunarodni dan svjesnosti o opasnostima od mina

Dulist