Natrag
26.9.2017 03:47

facebook

twitter

google

rss

dulist

Obilježavanje Dana općine Župa dubrovačka uljepšala limena glazba

26.5.2017 @ 11:13 Dulist Županija
7;7

Podijelite:

Župa dubrovačka danas slavi svoj dan, a prigodni program u jutarnjim satima uljepšala je mlada limena glazba Župe dubrovačke, koji su ispratili župske čelnike i predstavnike braniteljskih udruga na polaganje vijenaca na spomen ploče poginulim braniteljima.

Danas će se u Mandaljeni služiti i sveta misa za poginule u Domovinskom ratu s početkom u 19 sati, nakon koje će sve udruge proizašle iz Domovinskog rata zajedno s predstavnicima Općine položiti vijence na Spomen obilježje.

U subotu, 27. svibnja, u boćarskoj dvorani u Srebrenom održat će se međunarodni boćarski turnir u organizaciji Boćarskog kluba Župa dubrovačka, a braniteljske udruge s područja Župe dubrovačke organizirat će cjelodnevno sportsko druženje kroz boćanje, pikado i mali nogomet.

Natjecanje u udičarenju iz barke u organizaciji Športsko ribarskog kluba Felun održat će se u nedjelju od 07.00 sati na plivalištu u Mlinima, dok je popodne rezervirano za Bridge turnir u Hotelu Astarea.

Već tradicionalna Humanitarna biciklijada rezervirana je za 03.lipnja koja sa startom kreće ispred ambulante u 17.00 sati. Savjet mladih Općine Župa dubrovačka pobrinut će se za sigurnost svih sudionika i okrjepu ispred samostana sv. Vicenca.

Program obilježavanja dana Općine završit će se tradicionalnim humanitarnim Eko krosom Udruge Kurenat u nedjelju 04. lipnja, a trčat će se kao i uvijek od Mandaljene do Srebrenog.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
Impressum |  © 2013 dulist d.o.o. Sva prava pridržana