DuList IN

NOVOST U UVALI Tutto Bene je pun pogodak!

NOVOST U UVALI Tutto Bene je pun pogodak!

Fast food i pizzeria Tutto bene nedavno je, nakon stare gradske jezgre, otvorio svoja vrata i na novoj prekrasnoj lokaciji u Uvali Lapad.

Objekt je smješten u ugodnom ambijentu, okružen prirodom i moderno uređen, a sastoji se od dva dijela. Prvi je fast food gdje možete naručiti i ponijeti razne sendviče, kebab, burgere ali i nešto laganije tortille s puno povrća. Do fast fooda nalazi se pizzeria s prostranom terasom gdje ujutro možete doručkovati i popiti kavu ili navečer uživati u koktelima koji se prave ispred gostiju, a istovremeno pojesti fini ručak ili večeru.

Ponuda je raznovrsna, menu sadrži veliki izbor pizza, burgere, pileća krilca s umacima, salate, lazanje kao i domaće kolače. Između velikog broja pizza, točnije njih 26, od onih klasičnih do pizze afrodizijak koja sadrži čokoladu, cimet i orahe, sigurno će svatko naći nešto za sebe, a ako i ne nađe postoji i mogućnost slaganja pizze po izboru gosta.

U ponudi su razne vrste piva i vrhunska hrvatska vina iz Istarskih, Konavoskih , Peljeških i Slavonskih vinograda.

Domaći gosti su česti posjetitelji u Tutto bene-u, što govori o kvaliteti hrane i usluge kao i pažnji prema domaćim ljudima, a potvrda tome su brojne pohvale i činjenica da se uvijek rado vraćaju. Uz sadašnje popuste za domaće goste od 20 %, u fast foodu i u restoranu, planira se i osmišljavanje njima prilagođenog zimskog menua.

Moguća je rezervacija stolova za razna događanja i organiziranje proslava što možete učiniti na 020 641 726.

Pročitajte još

Revelin osvojio 25. mjesto na ljestvici Top 100 klubova DJ Maga

Dulist

Iako mu je prva godina, ‘Župski pjat’ već se može nazvati – tradicionalnim festivalom!

Dulist

[FOTO] DRŽAVNO PRVENSTVO Cavtatske mažoretke osvojile zlato i srebro!

Dulist