Sport

Novo virtualno ruho Juga – očekujte iznenađenja!

Novo virtualno ruho Juga - očekujte iznenađenja!

Ponukani velikim brojem zahtjeva za praćenje zbivanja putem društvenih mreža oko Vaterpolskog kluba Jug Croatia osiguranje odlučeno je da će službeni portal Juga prilagoditi ovom trendu.

– Ne možemo i ne smijemo zanemariti činjenicu da se jugovoj Facebook stranici priključilo 8,5 tisuća ljudi, što nas čini sretnima, ali je i dodatna obaveza.
Nova stranica Juga, samo je prvo izdanje onoga što ćemo razvijati u suradnji s našim navijačima. Prvi dojam ‘siromašnog’ sardžaja vrlo ćemo brzo nadopunjavati dodatnim elementima koji će vam u svakom trenutku pružati sve potrebne informacije oko i u samom klubu. Vrlo skoro ćemo site prilagoditi i mobilnim platformama, što je također jedan od prioriteta.

Za razliku od prethodne verzije, ovo dizajnersko, a i programersko riješenje ima lakši pristup Facebooku i Twitteru, a novost je da u medijsku obitelj Juga uključujemo i Instagram, te s velikim ponosom Youtube kanal Jug TV, putem kojega se našoj stranici mogu gledati sve utakmice Juga.

Prvi veliki projekt bit će predstojeći 4. Međunarodni turnir TOMO Udovičić od 3. do 6. travnja 2014. kojega ćemo na našim stanicama putem LIVE streaminga prenositi u cijelosti. I ne zaboravite… Uz ovakvog Juga uvijek – očekujte iznenađenja!-pišu iz Jug CO.

Pročitajte još

SVI U GOSPINO POLJE Dubrovačke odbojkašice igraju drugu utakmicu za ulazak u Superligu

Dulist

STIŽE ALKAR Večeras navijamo za Košarkaše Dubrovnika!

Dulist

POSLJEDNJA PRILIKA ZA PRIJAVU Pridružite se utrci 5K, trčite ili navijajte za Marka!

Dulist