Zanimljivosti

NOVO NA FACEBOOKU Zavirite uživo u živote ljudi

NOVO NA FACEBOOKU Zavirite uživo u živote ljudi

Društvena mreža Facebook odnedavno je uvela mogućnost izravnog video prijenosa, a zahvaljujući interaktivnoj karti od srijede je moguće pratiti i tko je sve aktivirao tu opciju.

Ako tražite video prijenos potpunog stranca postoji izbornik među popularnim snimkama s lijeve strane karte, a moguće je I jednostavnim klikom na plavu točku odabrati bilo koga u svijetu prema lokaciji, piše Engadget.

Kako biste pristupili ovoj interaktivnoj karti s lijeve strane početne stranice na Facebooku dostupna je aplikacija Live video. Osim što će vam pokazati odakle dolazi prijenos uživo, kad kliknete video, pokazat će vam i gdje se sve gleda.

Ova interaktivna karta svim zaljubljenicima u video prijenose uživo na Facebooku pruža odlično mjesto za pronalaženje novih i zanimljivih korisnika koji emitiraju uživo. Dosad su snimke uživo korisnici pronalazili isključivo ako nalete na njih tijekom pregledavanja sadržaja na Facebooku, odnosno ako je video pokrenula neka osoba, brand ili organizacija koju i inače prate.

Istražite kako nova opcija izgleda na ovom linku.

Pročitajte još

Marita Kisić Kamić izložbom prikupila više od 1300 eura za Sigurnu kuću

Dulist

NA DANAŠNJI DAN Prije 150 godina rođena Ivana Brlić Mažuranić

Dulist

U Dubrovniku se održava 25. Europsko prvenstvo u parskom gou

Dulist