Sport

NOVI USPJEH DUBROVAČKOG ATLETIČARA Srebro i bronca za Živkovića

NOVI USPJEH DUBROVAČKOG ATLETIČARA Srebro i bronca za Živkovića

Atletičar Atletskog kluba Dubrovnik Ante Živković tijekom prošlog tjedna sudjelovao je na tri utrke i osvojio dvije medalje.

Zagrebačka ljetna liga Puntijarka održana je u četvrtak 26. Svibnja, a u konkurenciji od 113 trkača i trkačica utrku dugu 4450 metara s visinskom razlikom između starta i cilja od 627 metara Živković je svladao za 29:30. U ukupnom poretku zauzeo je treće mjesto.
Pobjednik 14. po redu ljetne lige Puntijarke je Nikola Špoljar s istrčanim vremenom 27:40, dok je drugo mjesto zauzeo Bruno Ernest istrčavši utrku za 28:42.

Nakon samo jednog dana pauze Živković je sudjelovao na Osječkom vatrogasnom ceneru koji se održao u subotu, 28. Svibnja u Osijeku. Stazu dugu 10 kilometara Živković je svladao za 37:23 i zauzeo drugo mjesto u ukupnom poretku. Pobjednik ovogodišnjeg Osječkog cenera je Vedran Kovačić iz AK Žito Osijek istrčavši utrku za 37:03.

Osječki vatrogasni cener je jedina tematska utrka u Hrvatskoj. Vatrogasni orkestar, razgledavanje vatrogasnih vozila i opreme, ručak u autentičnom ambijentu najstarijeg DVD-a na prostorima Osječko-baranjske županije, vatrogasni volonteri kao i mnoge druge zanimljivosti iz svijeta vatrogastva samo su dio posebnog ugođaja ove utrke.

Nedjelju, 29. Svibnj,a Živković je nastupio na jednom od najstarijih polumaratona, „Polumaraton Mihanović“. Utrku dugu 21 kilometar Živković je istrčao za 1:21:25, te u ukupnom poretku zauzeo četvrto mjesto.

Pročitajte još

PRIDRUŽI SE DU MOTION TIMU Otvorene su prijave za volontiranje!

Dulist

VAŽNA UTAKMICA SQUAREA Pobjede li Osijek u polufinalu su!

Dulist

NAPETA UTAKMICA U BEOGRADU Jugaši pobijedili Crvenu Zvezdu

Dulist