Sport

NOVI SPEKTAKL Stiže Split sa osam reprezentativaca!

NOVI SPEKTAKL Stiže Split sa osam reprezentativaca!

U sklopu sedmog kola 1. HMNL u Gospino polje na noge Squareu stiže MNK Split, najtrofejnija malonogometna momčad u Hrvatskoj koja u svojim vitrinama ima osam naslova prvaka Prvenstva Hrvatske, osam pokala pobjednika Kupa Hrvatske te dva treća mjesta u Uefa futsal Cupu.

Dva su dana ostala do velikog okršaja u Dubrovniku. Square je uoči ovog kola napravili veliki posao, osvojio bod na Murteru iako je mogao i tri (tri puta je momčad Marinka Mavrovića vodila protiv Murtera).

Split je s druge strane slavio u velikom derbiju na svom terenu u posljednjim minutama protiv čvrstih Makarana (3:2).

Ne treba posebno izdvajati koje sve poznate futsal zvijezde stižu u Dubrovnik; na klupi Splita je izbornik Hrvatske reprezentacije Mato Stanković, a u igri su slovenski reprezentativac Alen Fetič te čak sedam hrvatskih reprezentativaca. U Dubrovnik redom stižu Ivo Jukić (vratar), Saša Subotić, Alen Protega, Franco Jelovčić, Jakov Grcić, Nikola Pavić i Josip Suton!

Squarea očekuje velika utakmica. No, unatoč tome što će igrati protiv čak osam reprezentativaca, Dubrovčani će loviti novu pobjedu s kojom bi ujedno ostali u samom vrhu Prve lige. Dodajmo da cijeli stručni stožer, trener i igrači s nestrpljenjem očekuju ovaj susret sa Splitom jer je još uvijek ostala žal za porazom u finalu Kupa pred svojim navijačima..

Utakmica je na rasporedu u petak, 21. studenog od 19 sati, a ovim putem pozivamo sve naše navijače da u dvoranu dođu što prije radi koreografije na tribinama!
Dodajmo da je pretplatnicima za 2015. godinu ulaz na ovaj malonogometni spektakl – gratis!

Tekst: MNK Square

Pročitajte još

PRIDRUŽI SE DU MOTION TIMU Otvorene su prijave za volontiranje!

Dulist

VAŽNA UTAKMICA SQUAREA Pobjede li Osijek u polufinalu su!

Dulist

NAPETA UTAKMICA U BEOGRADU Jugaši pobijedili Crvenu Zvezdu

Dulist