Hrvatska

NOVI PROBLEMI U ZAGREBU Oštećen zrakoplov koji je trebao letjeti za Dubrovnik

NOVI PROBLEMI U ZAGREBU Oštećen zrakoplov koji je trebao letjeti za Dubrovnik

U Međunarodnoj Zračnoj luci Zagreb – Franjo Tuđman sinoć je oštećen zrakoplov Croatia Airlinesa koji je trebao letjeti za Dubrovnik. Informacije o ovom događaju objavio je Avioradar, a potvrdili su im ga i iz zračne luke i iz Croatia Airinesa.

Naime, kako donosi Avioradar, zrakoplov Airbus A320-214 reg.9A-CTK nacionalne aviokompanije Croatia Airlines pripremao za let OU/CTN664 Zagreb – Dubrovnik, kad je oštećen vozilom namjenjenim ukrcaju prtljage te je isključen iz redovnog zračnog prometa. Putnike je za Dubrovnik prevezao drugi zrakoplov s kašnjenjem od sat i 15 minuta.

Iz Croatia Airlinesa Avioradaru su u telefonskom razgovoru potvrdili da se incident dogodio te da je zrakoplov van prometa te se čeka preporuka proizvođača, Airbus.

-Vezano za navedeni događaj, dana 26. 07. 2017. na letu OU664 Zagreb – Dubrovnik, došlo je do kontakta trake za utovar prtljage u zrakoplov i zrakoplova Croatia Airlines prilikom čega je zrakoplov oštećen. Putnici su prebačeni na drugi zrakoplov te su nastavili let do Dubrovnika. U tijeku je izvid događaja – rekli su iz Međunarodne zračne luke Zagreb – Franjo Tuđman za Avioradar.

Izvor: Avioradar

Pročitajte još

UPOZORENJE BANAKA Na Veliki petak neće provoditi platne transakcije

Dulist

NAGLA PROMJENA VREMENA Jutros snijeg u središnjoj Hrvatskoj

Dulist

DAN NARCISA Hrvatska među vodećim zemljama EU u prevenciji raka dojke

Dulist