Županija

Nove medalje za Cavtatske mažoretke

Cavtatske mažoretke

Cavtatske mažoretke nastupile su proteklog vikenda u Novoj Gradiški na 18. Prvenstvu Hrvatske u mažoret plesu, sa kojeg su se vratile sa novim medaljama u Cavtat, nastavivši kontinuitet zapaženih rezultata.

Prvenstvo je okupilo 25 timova uz čitave Hrvatske, sa preko 800 natjecateljica. Juniorski sastav Cavtatskih mažorertki u kategoriji tradicionalni mažoret ples osvojio je treće mjesto i brončanu medalju, dok su mlađe juniorke u istoj kategoriji osvojile šesto mjesto.

U kategoriji ples sa zastavama Cavtaćanke su osvojile naslov prvakinja Hrvatske i zlatnu medalju, čime su stekle pravo predstavljati Hrvatsku na predstojećem eurpskom prvenstvu koje će se u listopadu održati u Hrvatskoj, kao i na svjetskom prvenstvu u Italiji slijedeće godine.

Pod vodstvom trenerica Ane Radojević, Lucije Urlović i Nikoline Radelj u Novoj Gradiški su nastupile: Barbara Brajević, Ana Čupić, Tea Čupić, Iva Čupić, Sandra Đurković, Matea Franušić, Matea Grgurević, Mihaela Hanzijer, Mihaela Kuliš, Antea Mandić, Josipa Mostina, Iva Orepić, Nika Orepić, Tija Popović, Mihaela Rodić, Andrijana Urlović, Andrea Hanzijer, Ana Novaković, Lucija Kresić, Ivanka Barišić, Antonela Bralić, Lea Bralić, Tonka Gluhan, Irena Ivaniš, Martina Jakir, Josipa Kokotić, Ivana Marević, Karmen Matušić, Nina Piplica, Irena Stanović, Tea Stanović, Katarina Stanoš, Iva Zrno, Maja Zrno i Karla Đurković.

Pročitajte još

PRIDRUŽITE SE Trening prepoznavanja ptica na Neretvi

Dulist

[FOTO] MODELARSKA LIGA Županijsko natjecanje mladih tehničara

Dulist

[FOTO] Krcat Dom kulture u Čilipima, svi su došli na kviz Deana Kotige

Dulist