Aktualno

Nove cijene ulaznica u muzeje

Nove cijene ulaznica u muzeje

Na temelju prijedloga gradonačelnika Andra Vlahušića i pročelnice Upravnog odjela za kulturu i baštinu Ane Hilje Čagalj, Upravno vijeće Dubrovačkih muzeja donijelo odluku o novim cijenama ulaznica u Dubrovačke muzeje.

Nove cijene koje će se početi primjenjivati od 1. siječnja 2012. godine usvojene su na sjednici UV-a održanoj prošlog petka, a za novi cjenik su glasale predsjednica Vesna Delić Gozze i članica Romana Menalo, dok je Katica Falkoni Pedrini bila protiv Odluke o novim cijenama ulaznica u Dubrovačke muzeje.
Prema novom cjeniku, cijena individualne karte je 70 kuna i vrijedi za sve muzeje i izložbe u sklopu ustanove Dubrovački muzej (DU'M), osim izložbe "Dubrovnik u Domovinskom ratu 1991.-1995." u tvrđavi Imperijal na Srđu. Učenička ulaznica je 25 kuna za sve muzeje i izložbe u sklopu DU'M-a, dok je cijena za agencijske grupne posjete 40 kuna za 2012. godinu, te 70 kuna za 2013. godinu.

Cijena individualne ulaznice za odrasle osobe za izložbu "Dubrovnik u Domovinskom ratu 1991.-1995." na Srđu je 30 kuna, dok je učenička ulaznica 15 kuna. Nije predviđena agencijska (grupna) cijena za izložbu na Srđu.
Novi cjenik ne predviđa mogućnost kupnje ulaznice za samo jedan stalni postav ili povremenu izložbu Dubrovačkih muzeja.
Kako nam je potvrdila glasnogovornica Dubrovačkih muzeja Julijana Antić Brautović i dalje je ulaz besplatan za sve stanovnike Dubrovačko – neretvanske županije.
 
 

Pročitajte još

POBJEDA U GOSTIMA Square dobio Osijek, prošli u polufinale

Dulist

[DUBROVČANI IZVAN GRADA] VERONIKA KARAČ Dubrovnik će uvijek biti dio mene

Nora Di Leo

MISA VEČERE GOSPODNJE ‘Isusov život je sažet u glagolu ljubiti’

Dulist