Crna kronika

Nova velika zapljena: ‘Pao’ sa 60 kilograma trave

Nova velika zapljena: 'Pao' sa 60 kilograma trave

Metkovski policajci u suradnji s Carinom zaplijenili su u subotu na graničnom prijelazu Klek skoro 60 kilograma marihuane.

Kako se navodi u priopćenju, ulaznoj graničnoj kontroli na Međunarodnom cestovnom graničnom prijelazu Klek u subotu, 26. studenog, oko 20.20 sati pristupilo je osobno vozilo albanskih nacionalnih oznaka s priključnim vozilom, odnosno prikolicom za prijevoz vozila. Vozilom je upravljao 31-godišnji albanski državljanin.
Detaljnom graničnom kontrolom koju su obavili policijski službenici Postaje granične policije Metković u suradnji s djelatnicima carine, posumnjalo se na krijumčarenje, te je zatražen nalog za pretragu vozila. Pretragom je u podvozju priključnog vozila pronađen posebno izrađen bunker u kojem je pronađeno 28 paketa s ukupno 59,55 kg marihuane.

Iz PU DN su naveli i kako je nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja albanski državljanin, uz kaznenu prijavu zbog sumnje da je počinio kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama, doveden pritvorskom nadzorniku Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.

Pročitajte još

U hotelu Vis 2 pronađeno beživotno tijelo muške osobe

Dulist

TUŽNA VIJEST Preminula je cijenjena arhitektica Olivera Bravačić

Dulist

Napustio nas je Ivo Jelić, jedan od osnivača dubrovačkog HDZ-a

Dulist