Aktualno

Nitko neće Mironju

Nitko neće Mironju

Kamenolom Mironja, zajedno s još nekoliko nekretnina koji se s njime prodaju u paketu, na drugoj javnoj dražbi nije privukao zainteresirane kupce.

Prodaja po početnoj cijeni od 20 milijuna i 390 tisuća kuna, za razliku od prve dražbe, nije privukla niti jednog kupca što je zapravo još jedan dokaz da je građevinske tvrtke s juga zahvatila kriza. Za Mironju su, naime, još u rujnu 2010. godine na prvoj javnoj dražbi licitirale čak dvije tvrtke – Obšivač iz Metkovića te Dubrovnik ceste.

No, zbog žalbe Obšivača, koji je u nadmetanju s Dubrovnik cestama Mironju i kupio za visokih 25 milijuna kuna, sve je propalo. Odlukom drugostupanjskog suda, u ovom slučaju Visokog trgovačkog suda, odbijena je žalba Obšivača, pa se krenulo u potpuno novi postupak – drugu usmenu javnu dražbu.

Ništa bolje danas nisu prošle ni ostale nuđene nekretnine poput stanova na Kapelici, osim zemljišta u Komolcu koje je, o čemu smo već pisali, kupio Vodovod za oko 383 tisuće kuna. Na idućoj dražbi Mironja će se nuditi po nižoj cijeni budući da se iz njega izuzima tesarsko-armirački pogon u Komolcu za što je interes za kupnju iskazao također Vodovod.
 
 
Ništa bolje nisu prošle ni druge nekretnine s današnjih dražbi poput stanova na kapelici, koji
 

Pročitajte još

OD PONOĆI Počinje izborna šutnja!

Dulist

[FOTO] SVEČANA DODJELA Ovo su laureati dubrovačkog sporta 2023.!

Dulist

POTPISAN UGOVOR Gradu 10 milijuna eura za rekonstrukciju i dogradnju OŠ Mokošica

Dulist